Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βουλή: Με 195 «ναι» εγκρίθηκε "13η σύνταξη" και μείωση ΦΠΑ!

Βουλή: Με 195 «ναι» εγκρίθηκε "13η σύνταξη" και μείωση ΦΠΑ!
Θετικές ψήφοι από ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΧΑ, ΑΝΕΛ και ΠΑΣΟΚ - «Παρών» ψήφισαν οι βουλευτές της ΝΔ, αποχή επέλεξαν Ένωση Κεντρώων και Ποτάμι
Με ευρεία στήριξη της Βουλής, έπειτα από μια επεισοδιακή συζήτηση, εγκρίθηκε η τροπολογία για την εφάπαξ παροχή στους συνταξιούχους.

Υπερ της ρύθμισης ψήφισαν 195 βουλευτές από τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, του ΚΚΕ, της Χρυσής Αυγής και των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Θετικά ψήφισαν και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Στάθης Παναγούλης, Νικος Νικολόπουλος, Δημήτρης Καρράς.

Η ΝΔ δήλωσε «παρών» ενώ από την ψηφοφορία απείχαν οι βουλευτές από το Ποτάμι και την Ένωση Κεντρώων.

Απουσίαζαν 14 βουλευτές από τη ΝΔ, ο Ανδρέας Μιχαηλίδης από τον ΣΥΡΙΖΑ (ασθενής), η Φώφη Γεννηματά από το ΠΑΣΟΚ (απουσιάζει στις Βρυξέλλες), πέντε βουλευτές από τη Χρυσή Αυγή, τρεις από το ΚΚΕ, οκτώ από το Ποτάμι, οκτώ από την Ένωση Κεντρώων και τέσσερις ανεξάρτητοι βουλευτές. 
protothema.gr

1 σχόλιο

  • anonymoys
    anonymoys Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016 22:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ψηφίστηκε από τη Νέα Δημοκρατία, το Ποτάμι και την Ένωση Κεντρώων, το πακέτο ενίσχυσης των χαμηλοσυνταξιούχων και της αναστολής επιβολής αυξημένου ΦΠΑ στους νησιώτες. Τι θα ει πείτε κ.κ. βουλευτές στις εκλογικές σας περιφέρειες Χριστουγεννιάτικα; Μην φοβάστε δεν θα ψιχαλίζει,απλά θα βρέχει......δεν ξέρω από τι των συνταξιούχων ψηφοφόρων σας αλλά και των οικείων τους που ζούνε από αυτές τις μικρές συντάξεις άσε από τους νησιώτες,μαλαστούπα με λύματα από το καλοκαίρι θα φάτε.
    Από ψήφο μην υπολογίζεται πάρτε κυάλια για να την δείτε την ψήφο τους.... δυστυχώς χάσατε ,σας την έφερε ο Αλέξης. Αααα τολμήστε εκλογές τώρα και θα πάρετε ανοιχτή παλάμη!
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...