Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μετά το στοίχημα, ο Τσίπρας έλυσε on camera τη γραβάτα! (vd)

Μετά το στοίχημα, ο Τσίπρας έλυσε on camera τη γραβάτα! (vd)

Το 'πε και το 'κανε, αλλά όχι για πολύ! Μια μέρα μετά τη συμφωνία του Eurogroup, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε στο Ζάππειο για την ομιλία του στις κοινοβουλευτικές ομάδες των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ φορώντας μια έντονη κόκκινη γραβάτα, κάνοντας έτσι πράξη το στοίχημα που είχε βάλει στις 24 Ιανουαρίου του 2015 όταν και είχε τονίσει: «Το βάζω σαν στοίχημα πως θα φορέσω γραβάτα όταν κουρέψω το χρέος».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στο στοίχημα αυτό αλλά προς το τέλος της, με μια θεατρική κίνηση που «έγραψε» στην κάμερα και ενώ ανέφερε ότι «...φόρεσα τη γραβάτα αλλά τη μάχη όλα αυτά τα χρόνια την έδινα με τη στολή εργασίας», ο πρωθυπουργός έλυσε τη γραβάτα του. Λίγες στιγμές αργότερα και εν μέσω... αποθέωσης, έκλεισε την ομιλία του λέγοντας: «Κερδίσαμε τη μάχη αλλά όχι τον πόλεμο. Η μάχη είναι εκεί έξω. Κάθε φορά που πετυχαίνουμε νίκες θα φοράμε και γραβάτα».

1 σχόλιο

  • anonymoys
    anonymoys Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018 09:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι,Η παροιμία αυτή χρησιμοποιείται για πράγματα ασήμαντα, χωρίς καμία σημασία για τις υποθέσεις μας ή την εργασία μας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...