Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Καλημέρα Αρκαδία» | Δωρεάν υπηρεσίες σε επιχειρηματίες και πολίτες – Είναι ηθική μας υποχρέωση!

«Καλημέρα Αρκαδία» | Δωρεάν υπηρεσίες σε επιχειρηματίες και πολίτες – Είναι ηθική μας υποχρέωση!
Οι εξελίξεις με την πανδημία, σκόρπισαν ανασφάλεια και φόβο σε όλους μας. Κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί και να προβλέψει αυτές τις εξελίξεις.
Όμως, οφείλουμε, ως ώριμοι άνθρωποι, μετά το εύλογο "σοκ" που υπεστήκαμε όλοι, να σκεφτούμε με βάση τις ηθικές μας αρχές και την αγάπη μας, αλλά και τον σεβασμό προς τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας. 
Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση για την
"εποχή του Κορωνοϊού". 
Από τη μια είναι πως στερούμαστε όλοι μας όσα είχαμε «χτίσει» στις σχέσεις μας, στην εργασία μας , στην ροή της καθημερινότητάς μας. 
Σωστά; Όλοι μας, όμως! 
Είναι διότι η προσπάθεια είναι συλλογική! Μόνο και μόνο γι' αυτό αξίζει ένα μπράβο σε όλους μας! 
Κανείς δεν περίμενε από εμάς τους Έλληνες, να σεβαστούμε ευλαβικά τα περιοριστικά μέτρα. Κι όμως μέχρι στιγμής τα έχουμε καταφέρει, σε μεγάλο ποσοστό.
Ναι, οι Έλληνες που κάποιοι τους αποκαλούσαν «τεμπέληδες», «καλοπερασάκηδες», που τους λοιδορούσαν και τόσα άλλα πολλά... 
Όμως, σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή, αποδείξαμε ότι μπορούμε να λειτουργήσουμε με σωστή σκέψη και αίσθημα ευθύνης και να δώσουμε ένα μάθημα σε όλη την Υφήλιο.
Θα μου πείτε... Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Τα κακά παραδείγματα. Θα συμφωνήσω. Όμως αν δούμε την άλλη όψη του νομίσματος, θα πρέπει να σκεφτούμε πως ο κάθε άνθρωπος σηκώνει το δικό του "Γολγοθά" και ίσως αρνείται... 
Γι' αυτό εμείς, τι μπορούμε να κάνουμε;  Να κρίνουμε αυτούς επειδή εμείς έχουμε τη δύναμη να αντέξουμε ή να τους εμπνεύσουμε επειδή έχουμε καλλιεργήσει την ενσυναίσθηση μας; Οι πράξεις μας θα το αποδείξουν αυτό.
Μπροστά σε αυτή την πρωτόγνωρη κρίση, στο «Καλημέρα Αρκαδία» πήραμε συνειδητά μία σημαντική απόφαση.
Μία απόφαση με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε και κάθε μέρα μας συγκινείτε τόσο πολύ με την απίστευτη αποδοχή σας.

received 907726726352126

Το "Καλημέρα Αρκαδία" στηρίζεται από επιχειρηματίες, από την αγορά της Αρκαδίας! 
Σας ευχαριστούμε για όλα αυτά τα χρόνια που είστε δίπλα μας! 
Τη δεδομένη χρονική στιγμή, οφείλουμε να προχωρήσουμε σε απαλλαγή πληρωμών για όλες τις διαφημιζόμενες επιχειρήσεις του σάιτ μας, από τη στιγμή που ξεκίνησαν τα μέτρα για την πανδημία και για όσο διαρκέσουν. 
Είναι ηθικό χρέος μας, να σας φιλοξενούμε, δίχως καμία πληρωμή. Τόσο τους επιχειρηματίες που είναι ήδη διαφημιζόμενοι στην ιστοσελίδα «Καλημέρα Αρκαδία», όσο και τους πολίτες που θέλουν να στείλουν την αγγελία τους, εντελώς δωρεάν! 
Αυτό είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για όλους εσάς!
Ίσως κάποιοι θα αναρωτηθείτε πως θα επιβιώσει αυτή η επιχείρηση; Σωστά. Όμως οι άνθρωποι είναι για τους ανθρώπους! Αυτό είναι στο «νούμερο 1» του αξιακού μας συστήματος και δεν αλλάζει! 
Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, με τις όποιες δυσκολίες! Παραμένουμε 24 ώρες το 24ωρο μαζί σας!
"'Ετσι και αλλιώς με τα λίγα μαθηματικά που ξέρουμε , η "αγάπη" είναι ημιευθεία. Έχει αρχή, άπειρο μήκος και δεν γνωρίζει... τέλος!"
Να χαμογελάτε!
Με όλη μου την αγάπη,
Έλλη Αρτοπούλου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...