Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γορτυνία | Έκοψε βασιλόπιτα για το 2020 η ΔΗΚΕΓ (εικόνες)

Γορτυνία | Έκοψε βασιλόπιτα για το 2020 η ΔΗΚΕΓ (εικόνες)

Την  Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 12:00, στο Δημοτικό Κατάστημα Τροπαίων, συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Γ. με θέματα:

  1. Τον ορισμό αρμόδιου υπαλλήλου για την τήρηση των πρακτικών συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Γορτυνίας.
  2. Την ανανέωση των συμβάσεων του προσωπικού του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι.

Ύστερα από διαλογική συζήτηση τα μέλη του Δ.Σ. ψήφισαν και αποφάσισαν ομόφωνα τον ορισμό της υπαλλήλου Τοπιντζή Μαρίας ως πρακτικογράφου και την ανανέωση των συμβάσεων του προσωπικού για το πρόγραμμα ΒΣΣ.

Μετά το πέρας της συνεδρίασης ακολούθησε η κοπή βασιλόπιτας της ΔΗ.Κ.Ε.Γ. από τον Πρόεδρο της, Πάικο Αναγνωστόπουλο. Ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Ευστάθιος Κούλης μας τίμησε με την παρουσία του και ευχήθηκε στους παριστάμενους. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν: ο Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Σταθάς, η Αντιπρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Γ. κ.α. Πένυ Μπέτσα, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.Κ.Ε.Γ., ο Τοπικός Πρόεδρος Τροπαίων κ. Δημήτριος Κατσικερός, ο Τοπικός Πρόεδρος Καστρακίου κ. Παναγιώτης Καραμάνης, υπάλληλοι της Δ.Ε. Τροπαίων, οι υπάλληλοι της ΔΗ.Κ.Ε.Γ. και το προσωπικό του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι.

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 01:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Τον Κυριο Δρ.Λυτρα γτ δεν το έχετε καλέσει στη κοπή της πίτας; το έχετε καταλάβει κύριοι ότι είναι η τρίτη Δύναμη στη γορτυνία;;

  • More Than
    More Than Πέμπτη, 09 Ιανουαρίου 2020 14:15 Σύνδεσμος σχολίου

    εχεις δικιο κυριε Θωμα. Τα ιδια εξοδα δειχνουν αλλο προσωπο αν γινονταν για καποιους που εχουν μεγαλυτερη αναγκη. Δυστυχως ολα γινονται για να βγαλουμε τις απαραιτητες φωτο! μεχρι και ξεχωριστη φωτο για τις πορτοκαλαδες και τους ξηρους καρπους!!! Κριμα για την σημερινη διοικηση. Μας επεισαν οτι δεν μπορουν να αλλαξουν την πορεια του Δημου.

  • Αλέξιος θωμας
    Αλέξιος θωμας Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2020 22:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Ας κάνανε και. Γεύμα αγάπης τις μέρες των γιορτών στους άπορους κατοίκους της Γορτυνίας μας και τους άστεγους και στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη πιο είναι το κοινωνικό τους έργο ς τους υπεύθυνος κοινωνικής πολιτικής Γορτυνίας μπορούμε Αλέξιος θωμας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...