Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λύτρας: "Τελείωσε η εορταστική περίοδος στη Γορτυνία, αλλά η νέα δημοτική αρχή δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων"

Λύτρας: "Τελείωσε η εορταστική περίοδος στη Γορτυνία, αλλά η νέα δημοτική αρχή δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Η περίοδος των εορτών έλαβε τέλος και για την αγαπημένη μας Γορτυνία. Εκατοντάδες ήταν εκείνοι οι επισκέπτες που περιδιάβηκαν τα γραφικά μας χωριά και ομολογουμένως έμειναν εντυπωσιασμένοι από την καταπράσινη φύση. Δυστυχώς όμως η νέα Δημοτική Αρχή και ο κ. Δήμαρχος ο οποίος για το μόνο που κομπάζει είναι για την αυτοδιοικητική του εμπειρία δε στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Συγκεκριμένα: 

  1. Για πολλοστή φορά δε δόθηκε λύση για το πρόβλημα του κυκλοφοριακού χάους που επικρατεί σε μέρες τουριστικής αιχμής στη Δημητσάνα 
  2. Προεκλογικά ο κ. Κούλης σε ραδιοφωνικές του συνεντεύξεις διατύπωνε με στόμφο πως η παράταξή του έχει λύσεις για το πρόβλημα με την αποκομιδή των σκουπιδιών. Τις λύσεις και τον στρατηγικό του σχεδιασμό τον ανέδειξαν με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο οι φωτογραφίες από τις πρώην κατασκηνώσεις της Βυτίνας και δυστυχώς για αυτόν μια εικόνα χίλιες λέξεις 
  3. Η έμφαση που δίδει η δημοτική αρχή για την τουριστική προβολή αποτυπώθηκε γλαφυρά στους σχετικού κωδικούς ανάλυσης εξόδων (Κ.Α.Ε.) με τα χρηματικά ποσά που έχουν προυπολογιστεί για το οικονομικό έτος 2020 να χαρακτηρίζονται αστεία ενώ μηδενικές είναι οι προβλέψεις για τις δαπάνες των μονοπατιών, που από πολλούς έχουν χαρακτηριστεί ως πυλώνας τουριστικής προσέλκυσης. Στο σημείο αυτό κρίνεται σκόπιμο να αναφερθεί πως κατά τη συνεδρίαση που έλαβε χώρα στις 30/12/2019 η δημοτική μας παράταξη ήταν η μοναδική που έθιξε το εν λόγω ζήτημα. 
  4. Η δημοτική μας παράταξη "Γορτυνία Μπορούμε" είχε ζητήσει έγκαιρα στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων να μοιραστούν διάφορα δώρα σημαντικά για την μαθησιακή εξέλιξη των νεαρών ατόμων που φοιτούν σε σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της περιοχής (laptop, usb κτλ) αλλά εις μάτην. 
  5. Επιπρόσθετα οι δράσεις κοινωνικής πολιτικής κρίθηκαν ως ανεπαρκείς. Η εμπλοκή μας στα αυτοδιοικητικά δρώμενα της Γορτυνίας έχει σαν σκοπό να δούμε και να παροτρύνουμε μια δημοτική αρχή που θα υλοποιεί πρωτοβουλίες στήριξης των αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας. Κλείνοντας θα θέλαμε να τονίσουμε πως και το 2020 -ως ελάσσονα αντιπολίτευση- θα συνεχίσουμε με την ίδια και περισσότερη ζέση για την επίλυση διαχρονικών προβλημάτων που ταλανίζουν τη Γορτυνιακή κοινότητα και θα είμαστε παρόντες με φωνές επικριτικές, διεκδικητικές, παρεμβατικές και άκρως δημιουργικές.
Αξίζει πιστεύω να δεχτείτε και την πρόταση μας για ΑΜΕΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΟΡΤΥΝΙΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗ Γ' ΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ και οποως μεριμνήσουμε νε παράσχουμε στους μαθητές της Γορτυνίας Δωρεάν Λάπτοπ και πρόσβαση σε ψηφιακές ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες. 

Επίσης καλά τα ευχολόγια αλλά τι θ ακάνετε επιτέλους κ. Δήμαρχε με τα ανείσπρακτα τέλη Ύδρευσης, τα Ενοίκια και πότε θα μας παρουσιάσετε την κατάσταση των κληροδορημάτων της Γορτυνίας; Κι επιτέλους αναλάβετε κάποια ενωτική πρωτοβουλία για την επίλυση των μεγάλων Γορτυνιακών Προβλημάτων. Κρίμα να ακολουθείτε προσωπικές διαδρομές και στυλ δαχείρισης. 

Η ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ. 

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020 23:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Δυστυχώς κύριες δόκτωρα δεν επιτρέπετε να αναφέρω με τι χαρακτηρισμούς αναφέρονται σε εσάς και τι δούλεμα σας ρίχνουν αυτοί που σας το παίζουν φίλοι...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 17:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε εμένα απευθύνεστε κύριε; Κοιτάξτε τον εαυτό σας. Μην ταράζεστε που υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν ότι ο κ. Λύτρας θα είναι ο επόμενος και πιο πετυχημένος δήμαρχος

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 01:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Πόσο διαστροφή κουβαλάει ένας άνθρωπος για να σχολιάζει τις δικές του δημοσιεύσεις;

  • Πρώην Γιαννοπουλικός
    Πρώην Γιαννοπουλικός Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 15:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγχαρητήρια κ. Λύτρα. Θα είστε ο επόμενος δήμαρχος Γορτυνίας! Σας αξίζει μια ευκαιρία. Εγώ θα είμαι από τους πιο θερμούς οπαδούς σας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...