Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Διαβάστε δωρεάν τη "Γορτυνία"!

Διαβάστε δωρεάν τη "Γορτυνία"!

Στα 50 χρόνια κυκλοφορίας της, η εφημερίδα «Γορτυνία» δεν έλειψε ούτε ένα μήνα από τα χέρια των αναγνωστών της!! Για πρώτη φορά όμως τα πράγματα άλλαξαν. Η επέλαση του κορωνοϊού έχει σαν αποτέλεσμα να ανασταλεί προσωρινά η έντυπη έκδοση. Και αυτό γιατί η έκδοση και η αποστολή της δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, αλλά και από άλλους παράγοντας, όπως τυπογραφείο, γραφείο διανομής, αλλά και το γεγονός ότι τα ΕΛΤΑ υπολειτουργούν.

Ωστόσο, αξιοποιώντας την τεχνολογία, η εφημερίδα «Γορτυνία» θα παραμένει κοντά σας από το διαδικτυακό μας τόπο. Παράλληλα όμως για όσο διάστημα διαρκέσουν τα μέτρα, η εφημερίδα  θα ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ και θα είναι προσβάσιμη σε όλους ΔΩΡΕΑΝ από την ιστοσελίδα μας.

Η ηλεκτρονική αυτή όμως έκδοση θα είναι σε άλλο μέγεθος & σχήμα, ενώ η ύλη θα είναι πιο περιληπτική. Και αυτό προκειμένου να μπορεί να εκτυπωθεί από τον κάθε έναν και να δοθεί προς ανάγνωση και σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, που δεν είναι εξοικειωμένοι με το διαδίκτυο. Για αυτό καλόν θα είναι τα παιδιά ή τα εγγόνια τους να τους εκτυπώσουν το παρόν ηλεκτρονικό φύλλο και όταν μπορέσουν να τους το δώσουν.

Καλή ανάγνωση σε όλους! Ευχόμαστε υγεία, υπομονή και δύναμη!

Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να τη διαβάσετε σε pdf:

Efimerida_gortynia_Apriliou

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...