Ο Κασιδιάρης ανακοινώνει «νέο εθνικό κόμμα» με live διάγγελμα!
Ο Ηλίας Κασιδιάρης προαναγγέλλει την επιστροφή του στην κεντρική πολιτική σκηνή, με ανάρτηση στο X (πρώην Twitter) να ενημερώνει ότι αύριο, Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 το πρωί, θα μεταδοθεί ζωντανά από το προσωπικό του κανάλι στο YouTube το διάγγελμά του για τη δημιουργία νέου κόμματος.
Η ανακοίνωση αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκισή του, στις 15 Σεπτεμβρίου, όταν ο Κασιδιάρης βγήκε από τις φυλακές Δομοκού.
Ήδη τότε είχε μιλήσει για «επιστροφή στην πρώτη γραμμή» και είχε προαναγγείλει τη δημιουργία ενός «νέου ισχυρού εθνικού κόμματος».
Αύριο Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι μου στο YouTube το διάγγελμα για το νέο εθνικό κόμμα και την επιστροφή μου στην κεντρική πολιτική σκηνή.
— Ηλίας Κασιδιάρης (@IliasKasidiaris) September 20, 2026






