Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βυτίνα | Επίδειξη σωστής λειτουργίας Απινιδωτή (εικόνες)

Βυτίνα | Επίδειξη σωστής λειτουργίας Απινιδωτή (εικόνες)

To Σάββατο 29/08/20 πραγματοποιήθηκε στο Πανταζοπούλειο πνευματικό κέντρο Βυτίνας  επίδειξη σωστής λειτουργίας του Απινιδωτή, που παραχωρήθηκε δωρεάν στην κοινότητα της Βυτίνας από το Πανταζοπούλειο κληροδότημα, με εκπροσώπους του  τους  κ.κ. Χριστόπουλο Ιωάννη Μαιευτήρα Γυναικολόγο και Πλέσσια Παναγιώτη υπάλληλο ΕΛΤΑ καθώς και τους Ιατρούς κ.κ. Μέγα Παναγιώτη ορθοπεδικό καθηγητή Πανεπιστημίου Πατρών, Χριστόπουλο Ευθύμιο χειρουργό ωτορινολαρυγγολόγο, Χριστόπουλο Ιωάννη   Μαιευτήρα Γυναικολόγο και Μπαμπίλη Γιώργο Παιδίατρο.

Η παρουσίαση έγινε από τους Γιατρούς κ.κ. Χριστόπουλο Γιώργο Μαιευτήρα Γυναικολόγο επίκουρο καθηγητή του Πανεπιστημίου Imperial college London , Μαυρογεώργο Γιώργο Νεογνολόγο παιδίατρο στην μονάδα πρόωρων του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαϊα Κυριακού και την Λεοντιάδη Σταματίνα ειδική  Νεογνολόγο Εντατικολόγο  Μαιευτήριο Μητέρα.

Εκπαιδεύτηκαν για την σωστή χρήση του απινιδωτή μόνιμοι κάτοικοι όπως απαιτείται και θα συνεχιστεί η  εκπαίδευση σε περισσότερους μόνιμους  κατοίκους της Βυτίνας, αλλά  και στα σχολεία όπως ανακοινώθηκε.

Παραβρέθηκε και η αγροτική ιατρός μας κ. Μπερμπαριάν Βασιλεία εκπροσωπώντας και το Κέντρο Υγείας Δημητσάνας καθώς και πλήθος κόσμου λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον Κορωνοϊό.

Η Κοινότητα Βυτίνας καθώς και ο δήμος Γορτυνίας δηλώνουν ευχαριστημένοι από την όλη διαδικασία και θα είναι στο πλευρό βοηθώντας και παροτρύνοντας παρόμοιες πρωτοβουλίες.

Φώτης  Κατσούλιας, Πρόεδρος Κ.Σ. Βυτίνας

https://www.e-gortynia.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...