Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καθαρισμός αγροτικών δρόμων στο χωριό Πυρρή Γορτυνίας

Καθαρισμός αγροτικών δρόμων στο χωριό Πυρρή Γορτυνίας
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΥΡΡΗ
Αγαπητοί συγχωριανοί τις προηγούμενες ημέρες έγινε ο καθαρισμός των αγροτικών δρόμων του χωριού μας με γκρέιντερ απο τον εργολάβο του Δήμου . Ωστόσο λόγω των καιρικών συνθηκών σε αρκετά σημεία των δρόμων δημιουργήθηκαν προβλήματα απο την λάσπη . Σε τηλεφωνική μου επικοινωνία με τον Δήμαρχο Γορτυνίας , κ Σταθη Κούλη με διαβεβαίωσε οτι στο άμεσο διάστημα θα λυθεί το θέμα με χαλικόστρωση .
Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο για την αποστολή του γκρέιντερ . Επίσης ευχαριστώ τον χειριστή του μηχανήματος Γιώργο Καττή ο οποίος μεσα σε δύσκολες συνθήκες ,καθως σε αρκετά σημεία τα κλαριά των δέντρων είχαν κλείσει τους δρόμους , εντούτοις με υπομονή και επιμονή κατάφερε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα .
Με αφορμή το παραπάνω γεγονός θελω να σας ενημερώσω οτι σύμφωνα με την αγρονομική διάταξη (ΦΕΚ 1691/22/8/20Αριθ. 1 Παρ.7) οφείλετε να κόψετε τα προεξέχοντα κλαδιά δέντρων , θάμνων που φύονται στά κτήματα σας, και τα οποία εφάπτονται στους αγροτικούς δρόμους , με αποτέλεσμα να εμποδίζουν την ομαλή διέλευση της κυκλοφορίας .
Με εκτίμηση .
Ο Πρόεδρος Γιάννης Στρίκος
Πυρρή 17/10/20

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...