Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρόσκληση για εγγραφή ενδιαφερομένων Εργοληπτών και Μελετητών στους καταλόγους του Δήμου Γορτυνίας

Πρόσκληση για εγγραφή ενδιαφερομένων Εργοληπτών και Μελετητών στους καταλόγους του Δήμου Γορτυνίας

«Πρόσκληση για εγγραφή ενδιαφερομένων Εργοληπτών και Μελετητών Δημοσίων Έργων στους υπό διαμόρφωση καταλόγους του άρθρου 118 παρ. 5 του Ν. 4412/2016 για την επιλογή αναδόχων ( με τη διαδικασία της Απ’ ευθείας ανάθεσης) μέσω Δημόσιας ηλεκτρονικής κλήρωσης Δημοσίων Συμβάσεων Έργων, Μελετών και Παροχής Τεχνικών και λοιπών συναφών Επιστημονικών Υπηρεσιών του Δήμου Γορτυνίας».

Καλούμε τους ενδιαφερόμενους Εργολήπτες και Μελετητές Δημοσίων Έργων που επιθυμούν να συμπεριληφθούν στους υπό διαμόρφωση καταλόγους του άρθρου 118 παρ. 5 του Ν.4412/2016 για την επιλογή αναδόχων (με τη διαδικασία της Απ’ ευθείας ανάθεσης) και μέσω Δημόσιας ηλεκτρονικής κλήρωσης Δημοσίων Συμβάσεων Έργων, Μελετών και Παροχής Τεχνικών και λοιπών συναφών Επιστημονικών Υπηρεσιών του Δήμου Γορτυνίας, να υποβάλλουν εντός ΕΙΚΟΣΙ (20) ημερών από την παρούσα ανακοίνωση, σχετική αίτηση στο Πρωτόκολλο του Δήμου Γορτυνίας (Δημητσάνα Αρκαδίας Τ.Κ. 22007), προσκομίζοντας φωτοαντίγραφο του εργοληπτικού (Μ.Ε.Ε.Π./πρώην Νομαρχιακά Μητρώα) ή του μελετητικού τους πτυχίου (το πτυχίο πρέπει να είναι σε ισχύ).

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΑΡ.ΚΟΥΛΗΣ

 

Συνημμένα:

-Αίτηση Ενδιαφερομένων

-Πίνακες Κατηγοριών Δημοσίων Έργων και Μελετών

(Σημείωση: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο εργοληπτικό ή μελετητικό, το οποίο θα πρέπει να προσκομίσουν προκειμένου να γίνει δεκτή η αίτησή τους).
Δεκτές γίνονται και επιχειρήσεις εγγεγραμμένες στα Νομαρχιακά Μητρώα (Εργοδηγοί πτυχιούχοι μέσων Τεχνικών Σχολών, Αδειούχοι επιχειρηματίες, Εμπειροτέχνες, Υπομηχανικοί, πτυχιούχοι ΤΕΙ και ΚΑΤΕΕ προσκομίζοντας την αντίστοιχη βεβαίωσή τους, αναλόγως του ύψους του επιτρεπτού ανώτατου ορίου προϋπολογισμού έργων που δύναται να εκτελέσει καθώς και της πείρας – εμπειρίας ( σε έτη) της επιχείρησης.

Δείτε τα έγγραφα εδώ:

  1. Πρόσκληση_2021
  2. Αίτηση_Κατηγορίες_2021

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...