Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το Βιδιάκι ο μεγάλος νικητής στο φετινό τουρνουά μπάσκετ στη Δημοτική Ενότητα Κοντοβάζαινας! (εικόνες)

Το Βιδιάκι ο μεγάλος νικητής στο φετινό τουρνουά μπάσκετ στη Δημοτική Ενότητα Κοντοβάζαινας! (εικόνες)

Για μία ακόμα χρονιά έγινε το τουρνουά μπάσκετ στη Γορτυνία, στο οποίο συμμετέχουν ομάδες από τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Κοντοβάζαινας.

Φέτος ήταν το 10ο τουρνουά που διοργάνωσε ο Δήμος Γορτυνίας στη Δ.Ε. Κοντοβάζαινας και συμμετείχαν ομάδες από το Καρδαρίτσι, το Μοναστηράκι, το Βιδιάκι, το Βελημάχι, το Βούτση, τη Δήμητρα, την Κοντοβάζαινα και το Πελέκι.

Αγώνες έγιναν την Τετάρτη στα γήπεδα Βελημαχίου και Κοντοβάζαινας. Οι ημιτελικοί έγιναν την Πέμπτη στο γήπεδο της Κοντοβάζαινας, ενώ ο μεγάλος τελικός πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο γήπεδο του Βελημαχίου, με αντίπαλες ομάδες το Βιδιάκι και το Καρδαρίτσι.

Σε έναν συγκλονιστικό αγώνα, που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, νικήτρια ομάδα ήταν εκείνη του Βιδιακίου που πήρε το Κύπελλο από τα χέρια του Δημάρχου Γορτυνίας, Γιάννη Γιαννόπουλου.

«Ψυχή» της οργάνωσης ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Κοντοβάζαινας, Βασίλειος Γούβης.

Παρόντες ήταν επίσης Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι τοπικών διαμερισμάτων, μέλη της Παγγορτυνιακής, ο Κωστας Καλύβας από την εφημερίδα "Γορτυνία" και άλλοι.

Τον τελικό παρακολούθησαν 300 άτομα!

Φυσικά, από το τουρνουά δεν θα μπορούσε να λείψει ο γνωστός φωτορεπόρτερ από τη Δήμητρα Γορτυνίας, Βασίλης Κουτρουμάνος (www.cpn.gr), ο οποίος έχει απαθανατίσει με τον φακό του στιγμές και από τα 10 τουρνουά μπάσκετ στην περιοχή.

Ο Βασίλης Κουτρουμάνος παραχώρησε φωτογραφικό υλικό στο Kalimera-arkadia.gr και οφείλουμε να τον ευχαριστήσουμε δημοσίως για τις μοναδικές εικόνες! 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...