Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αποκαρδιωτική εικόνα παρουσιάζει το κτίριο που στεγάζεται το γραφείο γεωργικής ανάπτυξης στα Τρόπαια (vd)

Αποκαρδιωτική εικόνα παρουσιάζει το κτίριο που στεγάζεται το γραφείο γεωργικής ανάπτυξης στα Τρόπαια (vd)

 

«Οι κάτοικοι της Γορτυνίας γενικά και των Τροπαίων ειδικότερα είναι εδώ και καιρό ιδιαιτέρως προβληματισμένοι και αγανακτισμένοι για την εξακολουθητική απαξίωση των υποδομών της Περιφέρειας για την Γεωργική Ανάπτυξη» αναφέρει ο υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας Μίλτος Λύτρας στο kalimera-arkadia.gr και συνεχίζει…

«Συγκεκριμένα το σύγχρονο κέντρο Γεωργικής ανάπτυξης το οποίο στο παρελθόν είχε Γεωπόνους και στο χώρο του οποίου διεξάγονταν και ημερίδες σεμινάρια ενημέρωσης για τους Αγρότες και τους Κτηνοτρόφους της περιοχής σήμερα παρουσιάζει μια εικόνα τραγικής ερήμωσης και εγκατάλειψης.

Τα ερωτήματα είναι πολλά…

 Γιατί το κέντρο είναι σήμερα σε αυτήν την κατάσταση;

Γιατί οι υπηρεσίες της Περιφέρειας και του Δήμου δεν ενεργούν για την αναβάθμιση του;»

Ο Μ. Λύτρας με επιτόπια παρέμβαση του ζητά από τους αρμόδιους να τοποθετηθούν για την κατάσταση όπως παρουσιάζεται και είναι αποκαρδιωτική. Επίσης ζητά να μάθει για τα στατιστικά στοιχεία της πορείας της Αγροτικής και Κτηνοτροφικής Παραγωγής της Γορτυνίας τα τελευταία έτη. Σύμφωνα με την εκτίμηση του η συγκλονιστική καταβαράθρωση της γεωργικής πρωτογενούς παραγωγής της Γορτυνίας σε μεγάλο βαθμό οφείλεται και στην απουσία δομών που θα στηρίξουν τους γεωργούς και τους κτηνοτρόφους της Γορτυνίας. Ζητά από το Δήμο Γορτυνίας και το δημοτικό συμβούλιο να είναι διεκδικητικοί κι επιτέλους να ασχοληθούν με την απαξίωση της παραγωγικής δυναμικότητας της Γορτυνίας.

Το «Καλημέρα Αρκαδία» μεταφέρει την Αγωνία των κατοίκων για τη λειτουργία του Κέντρου Γεωργικής ανάπτυξης Τροπαίων. Η εικόνα σίγουρα δεν κολακεύει κανέναν αρμόδιο και σύντομα έχουμε και εκλογές.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...