Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το πανηγύρι στη Ριζοσπηλιά Γορτυνίας (εικόνες)

Το πανηγύρι στη Ριζοσπηλιά Γορτυνίας (εικόνες)

 

17 Αυγούστου το πρωί πανηγυρικά στη Ριζοσπηλιά Γορτυνίας γιόρτασαν με εκκλησιασμό στο εκκλησάκι της Παναγίτσας, την γιορτή της Παναγίας με αρτοκλασία από τον Σύλλογο. Στην συνέχεια το βράδυ στο περιβάλλοντα χώρο του πολιτιστικού κέντρου έγινε το καθιερωμένο για την Ριζοσπηλιά Πανηγύρι.

Με αυτές τις δύσκολες οικονομικές δυσκολίες ο Κόσμος από τα Γύρω χωριά (Αγάλω, Αράχοβα, Βλόγγο, Μπαρδάτσι, Κακουραίϊκα, Κοκκορά, Παλαιόκαστρο ,Κρυονέρι ,Βλαχόραφτη, Παναγιά αλλά και από την Λυνίσταινα συγγενείς και φίλοι της προέδρου Γιάννας Σκουμπούρη-Ηλιοπούλου) ανταποκρίθηκε με χαρά και πολύ κέφι για χορό και ξεφάντωμα, με αποτέλεσμα να πάνε 280 άτομα.

«Το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν για να γίνουν οι προετοιμασίες του χώρο και να εξυπηρετηθούν οι συμμετάσχοντες , επίσης ευχαριστεί τους Παναγόπουλο Ηρ. Φώτη για την προσφορά του (τέσσερες διήμερες διανυκτερεύσεις για δύο άτομα στην Ανάβυσσο και στο Δρέπανο Αργολίδος) . τον Ηλιόπουλου Βασ. Γεώργιο για την προβατίνα , την Σάφερ- Κοραλλιά Βούλα για τα παραδοσιακά γλυκά της , τον σύζυγο της προέδρου Ηλιόπουλο Αθ. Γεώργιο για την Διήμερο διανυκτέρευση στην Μάνη, και τον Δημ. Φρόνιμο για το τυρί. Το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστεί την οικογένεια του αείμνηστου πατριώτη μας Δημ.Μαθιόπουλου (Χασομέρη) που στην μνήμη του ανακαίνισαν την εισόδου και τον περιβάλλοντα χώρου στο πολιτιστικό μας Κέντρο. Την οικογένεια του αείμνηστου πατριώτη μας Γεωρ. Μαθιόπουλου (Μπαλαμπάνη) που στην μνήμη του έγιναν τα ντουλάπια της κουζίνας στο βοηθητικό χώρο του πολιτιστικό μας κέντρο» αναφέρει στο Καλημέρα Αρκαδία η Πρόεδρος του Συλλόγου Ριζοσπηλιωτών Γιάννα Σκουμπούρη – Ηλιοπούλου.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...