Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Απαράδεκτη εικόνα - Βρώμικες οι τουαλέτες στο άλσος της Βυτίνας– Παράπονα από τους επισκέπτες (vd)

Απαράδεκτη εικόνα - Βρώμικες οι τουαλέτες στο άλσος της Βυτίνας– Παράπονα από τους επισκέπτες (vd)

Στη μαγευτική Βυτίνα, πασίγνωστο τουριστικό προορισμό, το άλσος με τα πανύψηλα δέντρα του εντυπωσιάζει τον επισκέπτη στην είσοδο της.

Δυστυχώς η εικόνα από κοντά δεν ανταποκρίνεται στο πανέμορφο οικολογικό σύστημα που με κόπο ετών κατάφερε να στέκεται όρθιο, ως πόλος αναψυχής.

Η επιτόπια παρέμβαση του υποψήφιου δημάρχου Γορτυνίας Μιλτιάδη Λύτρα έγινε με αφορμή πολλά σχόλια ντόπιων κατοίκων και επισκεπτών των οποίων έγινε αποδέκτης και τα οποία δεν τιμούν τους υπεύθυνους.

Το φωτογραφικό υλικό που παραθέτουμε είναι αποκαρδιωτικό. Το κυριότερο πρόβλημα εντοπίζεται στις τουαλέτες του άλσους. Σε έναν χώρο που καθημερινά επισκέπτονται εκατοντάδες παιδιά και γονείς οι τουαλέτες είναι κατεστραμμένες ολοσχερώς βρώμικες και το χειρότερο με δεδομένη την κατάστασή τους ανοικτές και προσβάσιμες!!

Τα σχόλια που μεταφέρουν στην κάμερα επισκέπτες του Άλσους είναι χαρακτηριστικά. Αποδίδουν το βραβείο του «ό,τι χειρότερο έχουμε δει» στις τουαλέτες και απορούν τι θα συμβεί αν κάποιο παιδάκι ξεφύγει της προσοχής των γονιών του και μπει στις ορθάνοικτες τουαλέτες.

Οι επισκέπτες του Άλσους μετέφεραν την αγωνία τους στις συζητήσεις του με το Μίλτο το Λύτρα και εύχονται «Μακάρι να βγει κάτι από τη δημοσιοποίηση».

Οι κάτοικοι της Βυτίνας ζητούν: - Αναβάθμιση του άλσους με εγκατάσταση νέου υλικού για τα παιδιά – είναι ελάχιστα τα όργανα παιδικής χαράς - Επανασχεδιασμό ειδικά των δύο κυκλικών Πλαταιών του άλσους και σχεδιασμός νέων περιπατητικών διαδρομών - Άμεση δημιουργία σύγχρονων τουαλετών ή εγκατάσταση χημικών τουαλετών!

Το Καλημέρα Αρκαδία θα παρακολουθήσει από κοντά το θέμα αυτό. Ο Μίλτος Λύτρας επισημαίνει πως αν δε δει άμεση αντίδραση από τις αρμόδιες υπηρεσίες θα αναφερθεί στις υγειονομικές υπηρεσίες του Νομού.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...