Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γορτυνία | "Ιστορίες Τρέλας – Το Δέντρο στην Πλατεία, Το Άγαλμα του Πόταγα και η Χαβούζα του Βιολογικού Καθαρισμού Βυτίνας"

Γορτυνία | "Ιστορίες Τρέλας – Το Δέντρο στην Πλατεία, Το Άγαλμα του Πόταγα και η Χαβούζα του Βιολογικού Καθαρισμού Βυτίνας"

Σε ανακοίνωσή του, ο επικεφαλής δημοτικής παράταξης Μίλτος Λύτρας, αναφέρει: "Δεν είναι η πρώτη φορά που αισθάνομαι εξωγήινος στο Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας.  Στην Τελευταία συνεδρίαση Δύο θέματα αφορούσαν την κοπή του 60χρονου Έλατου στην Πλατεία, την μεταφορά του Αγάλματος του Αγωνιστή Πόταγα και ξανά μια ερώτηση μου για τη χαβούζα του Βιολογικού Καθαρισμού Βυτίνας που μόλυνε με περιττώματά τον μυθικό ποταμό Μυλάοντα.

Η Δημοτική Αρχή Κούλη-Αποστολόπουλου είναι πλέον επικίνδυνη. Είναι αδιανόητο στην ερώτηση μου για το πραγματικό γεγονός της μόλυνσης του Μυλάοντα να απαντά ο Δήμαρχος ψελλίζοντας «υπήρχε ένα θεματάκι το λύσαμε». Τι θέματακι κύριε Δήμαρχε; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ με άμεση αναφορά στη Δημόσια Υγεία. Απορώ δεν υπάρχουν δημόσιοι λειτουργοί να σας εγκαλέσουν; Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας τι κάνει; (ότι έκανε και με τα σκουπίδια στη Δημητσάνα προφανώς)!!!

Το Έλατο της Πλατείας τι σας φταίει. Έχετε κόψε την τελευταία χρονιά δεκάδες έργα. Σχεδόν σαν ανέκδοτο μας ανακοινώσατε πως «Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ»!!!! έλεγξε το δέντρο. Να πάνε τότε γεωπόνοι να ελέγχουν τα κτίρια.  Ζητώ να μην κοπεί το δέντρο, να ενισχυθεί κι αν υπάρχει κίνδυνος να αντικατασταθεί με άλλο έλατο ή πλάτανο.

Για το άγαλμα του Αγωνιστή Πόταγα φτιάξατε πάλι ένα παραμύθι. Πως  θα ιδρύσετε Πάρκο ηρώων με όλα τα αγάλματα. Σας απαρίθμησα ένα ένα τα αγάλματα της Βυτίνας με ακούγατε με τη γνωστή ραθυμία σας. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ. Κι ευτυχώς σας παρακολουθούν και οι Βυτιναίοι. Πλήρης απογοήτευση. Δεν έχετε υλοποιήσει ούτε ένα έργο στην Βυτίνα μας. Να ναι καλά 2-3 δωρητές που βρέθηκαν και ιδιωτικά χρηματοδότησαν μικρές παρεμβάσεις π.χ. τη Σκεπή στο Δημοτικό Ιατρείο ή τα καλαθάκια στο Δρόμο της Αγάπης.

Τελευταία επίσης απορώ αν οι Δημοτικοί σας Σύμβουλοι αντιλαμβάνονται το μερίδιο της ευθύνης τους η απλά ικανοποιούνται από τις εκ περιτροπής αντιδημαρχίες τους.

ΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΒΥΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ"

1 σχόλιο

  • Βυτιναίος
    Βυτιναίος Παρασκευή, 20 Μαϊος 2022 19:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Πέστα Μίλτο. Βράζει η Βυτίνα. Όλοι παράπονα έχουν από το Δήμαρχο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...