Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΚΚΕ Γορτυνίας σε Παπακωνσταντίνου του ΠΑΣΟΚ: "Το γάρ πολύ της θλίψεως γεννάει… γκαιμπελίσκους"

ΚΚΕ Γορτυνίας σε Παπακωνσταντίνου του ΠΑΣΟΚ: "Το γάρ πολύ της θλίψεως γεννάει… γκαιμπελίσκους"

ΚΟΒ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το γάρ πολύ της θλίψεως γεννάει… γκαιμπελίσκους

      Ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σύμβουλος του «ανεξάρτητου» δημάρχου της ΝΔ Στάθη Κούλη, αντί να απολογηθεί για τις πρωτόγονες συνθήκες στις οποίες έχουν καταδικάσει τους Γορτύνιους με την έλλειψη ασθενοφόρου, είχε το θράσος να εγκαλέσει το ΚΚΕ ότι δήθεν «μένει άφωνο για τα ασθενοφόρα…».

     Να θυμίσουμε στον κ. «σύμβουλο» του «ανεξάρτητου» δημάρχου ότι το ΚΚΕ είναι το μοναδικό κόμμα που εδώ και χρόνια κινητοποιείται μαζί με το λαό της Γορτυνίας όχι μόνο για το ασθενοφόρο στα Τρόπαια, αλλά συνολικά για την υποβάθμιση της δημόσιας υγείας, για την έλλειψη γιατρών και αναγκαίου εξοπλισμού στα κέντρα υγείας και τα αγροτικά ιατρεία της περιοχής.

     Αν παρακολουθούσε τα γεγονότα, θα γνώριζε τις παρεμβάσεις, τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει το ΚΚΕ, ακόμα και στη βουλή, με τελευταία την από 5/4/22 ερώτηση των βουλευτών του ΚΚΕ στην οποία απαξιεί μέχρι σήμερα να απαντήσει το υπουργείο.

     Την ίδια στιγμή κουβέντα δεν μας λέει για τις εξαγγελίες του Δημάρχου, «τον οποίο συμβουλεύει!», για δημιουργία ΚΕΠ υγείας αντί να διεκδικεί το αυτονόητο, την αναβάθμιση των δημόσιων υπηρεσιών υγείας στο Δήμο.

      Ο κ. «σύμβουλος» του «ανεξάρτητου» δημάρχου, λειτουργώντας ως «πολιτικός γκαιμπελίσκος» που υιοθετεί τη γνωστή τακτική «πες-πες, κάτι θα μείνει», συνέχισε το υβρεολόγιό του απέναντι στο ΚΚΕ λέγοντας ότι ζητάμε δήλωση πολιτικών φρονημάτων από τον κ. Κούλη για να αποδείξει την ανεξαρτησία του. Εμείς δε ζητάμε καμία τέτοια δήλωση. Η Γορτυνία είναι μικρή και όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας πολύ καλά. Οι Γορτύνιοι δεν περιμένουν τις δημοτικές εκλογές για να μάθουν ότι ο κ. Κούλης είναι στέλεχος της ΝΔ, ούτε πως ο δήμος Γορτυνίας διοικείται σήμερα από τη σύμπραξη ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, με τα στελέχη των τριών κομμάτων να μοιράζονται αντιδημαρχίες και θέσεις.

      Πράγματι, είναι πολύ βολικό να φοράει κανείς τη μάσκα του «ανεξάρτητου» για να κρύψει, από τους Γορτύνιους, ότι τα μεγάλα προβλήματα της Γορτυνίας δεν οφείλονται απλώς σε κάποια τοπική, διοικητική αστοχία, αλλά έχουν βαθιά τις ρίζες τους στις κεντρικές πολιτικές αποφάσεις των κυβερνήσεων. Η εκτεταμένη ερήμωση, η οποία αποτυπώθηκε εκκωφαντικά για ακόμη μια φορά στην πρόσφατη απογραφή, αλλά και η απαξίωση της δημόσιας υγείας με την ταυτόχρονη διόγκωση των ιδιωτικών διαγνωστικών κέντρων, ακριβώς αυτό αποδεικνύει. Κανείς δεν μπορεί να υποδύεται τον «ανεξάρτητο» απέναντι σε μια πολιτική που έχει συντρίψει τη Γορτυνία.

    Ας συνεχίσει λοιπόν, ο «ανεξάρτητος» σύμβουλος κ. Παπακωνσταντίνου, να προσφέρει τις αμισθί υπηρεσίες του στην «ανεξάρτητη» δημοτική αρχή ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ κι ας σταματήσει να πιάνει στο στόμα του το ΚΚΕ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

27/9/22

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...