Νέο 5άστερο ξενοδοχείο ετοιμάζεται στη Γορτυνία!
Η ανάκαμψη του ελληνικού τουρισμού και οι προοπτικές για ακόμη καλύτερες επιδόσεις τα επόμενα χρόνια διατηρεί ενεργό το ενδιαφέρον εγχώριων και διεθνών ομίλων για τη λειτουργία νέων πολυτελών ξενοδοχείων στη χώρα. Στο πλαίσιο αυτό, το 2023 θα υποδεχτεί δύο νέα ξενοδοχειακά projects, στην Τήνο και στην Αρκαδία αντίστοιχα.
Τον Μάρτιο του 2023 έχει προγραμματιστεί να ανοίξει και το ξενοδοχείο ΜΑΝΝΑ στην Αρκαδία, με ανακατασκευή υπάρχοντος κτιρίου όπου παλαιότερα λειτουργούσε σανατόριο. Την ανακαίνιση και τον σχεδιασμό του, έχει αναλάβει η ομάδα του K-Studio με στόχο τη δημιουργία ενός ξενοδοχείου 32 δωματίων. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην ευεξία και τη φύση, παρέχοντας στους επισκέπτες άμεση σύνδεση με τη γύρω ορεινή περιοχή της Πελοποννήσου. Εκτός από τα δωμάτια, οι κοινόχρηστοι χώροι θα περιλαμβάνουν τραπεζαρία, αίθουσα εκδηλώσεων, μπαρ, σαλόνι, βιβλιοθήκη και σπα με δύο αίθουσες περιποίησης.
https://www.travel.gr/wp-content/uploads/2022/11/K-Σημειώνεται ότι το κτίριο κτίστηκε περίπου στα μέσα της δεκαετίας του 1920 µε πρωτοβουλία της Άννας Παπαδοπούλου, αδερφής του Παύλου Μελά, η οποία ήταν γνωστή ως Μάνα. Λόγω και του καλού κλίματος της περιοχής, φιλοδοξία της ήταν να αναδείξει το σανατόριο ως το μεγαλύτερο των Βαλκανίων.
Tags:
Μαγούλιανα,Σχετικά Άρθρα
- Ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη - Μεγάλο ενδιαφέρον για την εκδήλωση "Η Τριπολιτσά και ο Αγώνας του 1821" (vd)
- Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού – Ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο!
- Αναπτυξιακό Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου από την ΕΠΣ Αρκαδίας!
- Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης για την ακύρωση διαγωνισμού ανάπλασης στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (vd)
- Η Χορωδία Τρίπολης τιμά την Άλωση της Τριπολιτσάς και ενώνει τις φωνές της με Φαραντούρη και Μητσιά
1 σχόλιο
-
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ. ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!! ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ






