"Με την πρώτη βροχούλα, γκρεμίστηκε ... η ανάπτυξη στη λίμνη Λάδωνα"!
Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης
Γκρεμίστηκε η ανάπτυξη στο Λάδωνα.
Εξήντα επτά χρόνια μετά το σχηματισμό της, η πανέμορφη τεχνητή λίμνη του Λάδωνα παραμένει ένας θησαυρός.
Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στη λίμνη είναι σε απαράδεκτη κατάσταση, λεωφορείο δεν μπορεί να φτάσει στη λίμνη από καμία κατεύθυνση.
Ο βασικός δρόμος που συνδέει τους ορεινούς προορισμούς της Αρκαδίας με το περίφημο ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΚΥΡΑΣ, την Αχαΐα και την Αρχαία Ολυμπία, κοντά στο γεφύρι, παραμένει άθλιος χωματόδρομος.
Αντί για παραλίμνιος δρόμος και άλλα έργα υποδομής που θα βελτιώσουν και θα αναδείξουν το θαυμάσιο παραλίμνιο τοπίο, κατασκευάζουν δυο τρία πολυδάπανα κιόσκια και μερικές δεκάδες μέτρα ποδηλατοδρόμους για να φέρουν όπως λένε την ανάπτυξη στην περιοχή.
Τι κρίμα:
Με την πρώτη βροχούλα που έπεσε στο διψασμένο τόπο, γκρεμίστηκε και η ανάπτυξη.
Οι λιγοστοί ηλικιωμένοι κάτοικοι που απέμειναν στην περιοχή, προβληματίζονται και ανησυχούν.
Θα μπορούν το επόμενο διάστημα να κάνουν ποδηλατάδα με θέα τη λίμνη;
Θα ολοκληρωθούν τα κιόσκια για να σταλίζουν τα πρόβατά τους;
Σχετικά Άρθρα
- Ο Πραστός δεν ξεχνά | Τιμήθηκαν τα 200 χρόνια από την πυρπόληση του 1826 (εικόνες)
- Εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Στενό
- Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός Νίκος Καλογερόπουλος - Καθοριστική στιγμή στην καριέρα του το "Μάθε παιδί μου γράμματα" που γυρίστηκε στην Αρκαδία
- Σε «Red Code» παραμένει η Γορτυνία (10.8.2026)
- Μεγαλόπολη | Αγώνας Μνήμης και Τιμής για τους 33 εργαζομένους που έχασαν τη ζωή τους στους χώρους εργασίας της ΔΕΗ
2 σχόλια
-
Ανώνυμε σχολιαστή μάλλον διαβάζεις αλλά δεν ξέρεις τι σχολιάζεις! Που νομίζεις ότι αναφέρεται η ανακοίνωση? Το έχεις πάρει χαμπάρι ή απλά γράφεις αρλούμπες?. Ας δεχτούμε ότι Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών είναι του κόμματος όπως ισχυρίζεσαι! Η ευθύνη πέφτει μόνο στον Διευθυντή ή στους ανωτέρω? Ποιοι βγάλανε αποφάσεις για έργα στη λίμνη? Λιγη σοβαρότητα δεν βλάπτει! Και όταν σχολιάζεις αν έχεις παντελόνια να τα γράφεις επώνυμα!
-
Προφανώς το ΚΚΕ του Γόντικα δεν βρίσκει ευθύνες στη διοίκηση των τεχνικών υπηρεσιών της περιφέρειας γιατί ο διευθυντής είναι του κόμματος...Αισχος !!!






