"Με την πρώτη βροχούλα, γκρεμίστηκε ... η ανάπτυξη στη λίμνη Λάδωνα"!

Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης
Γκρεμίστηκε η ανάπτυξη στο Λάδωνα.
Εξήντα επτά χρόνια μετά το σχηματισμό της, η πανέμορφη τεχνητή λίμνη του Λάδωνα παραμένει ένας θησαυρός.
Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στη λίμνη είναι σε απαράδεκτη κατάσταση, λεωφορείο δεν μπορεί να φτάσει στη λίμνη από καμία κατεύθυνση.
Ο βασικός δρόμος που συνδέει τους ορεινούς προορισμούς της Αρκαδίας με το περίφημο ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΚΥΡΑΣ, την Αχαΐα και την Αρχαία Ολυμπία, κοντά στο γεφύρι, παραμένει άθλιος χωματόδρομος.
Αντί για παραλίμνιος δρόμος και άλλα έργα υποδομής που θα βελτιώσουν και θα αναδείξουν το θαυμάσιο παραλίμνιο τοπίο, κατασκευάζουν δυο τρία πολυδάπανα κιόσκια και μερικές δεκάδες μέτρα ποδηλατοδρόμους για να φέρουν όπως λένε την ανάπτυξη στην περιοχή.
Τι κρίμα:
Με την πρώτη βροχούλα που έπεσε στο διψασμένο τόπο, γκρεμίστηκε και η ανάπτυξη.
Οι λιγοστοί ηλικιωμένοι κάτοικοι που απέμειναν στην περιοχή, προβληματίζονται και ανησυχούν.
Θα μπορούν το επόμενο διάστημα να κάνουν ποδηλατάδα με θέα τη λίμνη;
Θα ολοκληρωθούν τα κιόσκια για να σταλίζουν τα πρόβατά τους;
Σχετικά Άρθρα
- Ανακατασκευάστηκε οδός με πλατύσκαλα στην περιοχή Ταξιαρχών | Τζιούμης: «Είμαστε παντού - Τρίπολη και χωριά - για να βελτιώνουμε την καθημερινότητα»
- Ο αμυντικός Χρήστος Ψυχογιός στον Ορχομενό Λεβιδίου
- Η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στο Παράλιο Άστρος τον 19ο και 20ο αιώνα
- Κωνσταντοπούλου: "Δεν μπορεί να μας κυβερνά μια μαφία"
- Μιχόπουλος: "Τολμάμε και παίρνουμε μέτρα πριν να είναι αργά"
2 σχόλια
-
Ανώνυμε σχολιαστή μάλλον διαβάζεις αλλά δεν ξέρεις τι σχολιάζεις! Που νομίζεις ότι αναφέρεται η ανακοίνωση? Το έχεις πάρει χαμπάρι ή απλά γράφεις αρλούμπες?. Ας δεχτούμε ότι Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών είναι του κόμματος όπως ισχυρίζεσαι! Η ευθύνη πέφτει μόνο στον Διευθυντή ή στους ανωτέρω? Ποιοι βγάλανε αποφάσεις για έργα στη λίμνη? Λιγη σοβαρότητα δεν βλάπτει! Και όταν σχολιάζεις αν έχεις παντελόνια να τα γράφεις επώνυμα!
-
Προφανώς το ΚΚΕ του Γόντικα δεν βρίσκει ευθύνες στη διοίκηση των τεχνικών υπηρεσιών της περιφέρειας γιατί ο διευθυντής είναι του κόμματος...Αισχος !!!