Η απάντηση Σκαντζού για τον Λάδωνα: "Η έκταση της ζημιάς είναι πάρα πολύ μικρή. Η αποκατάσταση θα γίνει με ευθύνη του εργολάβου"
Αναφορικά με την καταγγελία για την ζημιά που υπέστη το έργο που εκτελείται στην περιοχή της Λίμνης Λάδωνα, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αρκαδίας, Μανώλης Σκαντζός, αναφέρει τα εξής :
Δεν επρόκειτο για μια πρώτη βροχούλα όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση” αλλά για σημαντική βροχόπτωση και αυτό αποδεικνύεται από την σημαντική διάβρωση που έχει υποστεί το έδαφος περίπου 2 μέτρα βάθος που σημαίνει ότι από εκεί πέρασε χείμαρρος.
Το έργο είναι ημιτελές και στο συγκεκριμένο σημείο δεν είχε ολοκληρωθεί η σκάλα και γι’ αυτό επήλθε η πτώση του τοιχίου σε μήκος 6-7 μέτρων περίπου έναντι 150 μέτρων του συνολικού τοιχίου.
Η έκταση της ζημιάς είναι πάρα πολύ μικρή, ήδη με εντολή της τεχνικής υπηρεσίας έχει επιληφθεί ο εργολάβος για την αποκατάσταση της ζημιάς. Η αποκατάσταση θα λάβει χώρα και θα πραγματοποιηθεί σε 2-3 μέρες.
Η αποκατάσταση θα γίνει με ευθύνη του εργολάβου και το κόστος θα το αναλάβει ο εργολάβος. Εάν χρειαστεί στο συγκεκριμένο σημείο αντιπλημμυρικό έργο θα επιληφθεί η υπηρεσία.
Άρα, λοιπόν, βιαστικά συμπεράσματα καλό θα είναι να αποφεύγονται και από τις πολιτικές παρατάξεις αλλά και από αυτούς που σπεύδουν να υιοθετήσουν τα καταγγελλόμενα χωρίς έρευνα.
Σχετικά Άρθρα
- Πλήθος μαθητών από την Τρίπολη στον Άγιο Ανδρέα Πατρών (εικόνες)
- Σε Λεωνίδιο, Μονή Ελώνης, Πελετά, Άγιο Πέτρο και Μονή Μαλεβής ο Μητροπολίτης Επιφάνιος (εικόνες)
- Tigers: "Κλείστε όλα για 2 ώρες στην πόλη και έλατε μαζικά στο γήπεδο"!
- Η Καλαμάτα στη Super League 1 μετά από 26 ολόκληρα χρόνια!
- Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών Τρίπολης | Κατανυκτικός Εσπερινός με ομιλητή τον Αρχιμανδρίτη Αμβρόσιο Γκουρβέλο
3 σχόλια
-
στης-κυρας-ΓΕΦΥΡΙ-ΦΤΙΑΞΑΤΕ-ΚΑΤΙ?
-
Ρε παιδιά δε μου λέτε τι δουλειά έχει ο Σκαντζός και πάει εκεί; Αφού δεν γνωρίζει από τεχνικά έργα. Ότι του λένε λέει. Να μου πείτε πάλι για τη φωτογραφία πήγε. Να'χουμε να λέμε.
-
Προχειρά -ντζα ....η εποπτεία του έργου από τον Μανώλη Σκαντζό....






