Κωνσταντινόπουλος: "Έπρεπε να φτάσουμε λίγο πριν τις εκλογές για να προχωρήσουν οι αποζημιώσεις στην πυρόπληκτη Γορτυνία"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 23 Δεκεμβρίου 2022
Οι καταστροφές από τις πυρκαγιές στην Αρκαδία ξέσπασαν στις 10/8/21. Στις 20 του ίδιου μήνα επισκεφτήκαμε τις πληγείσες περιοχές μαζί με την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά και στείλαμε υπόμνημα στους αρμόδιους Υπουργούς. Το καλοκαίρι επανήλθαμε με επίσκεψη στα χωριά που επλήγησαν και καταθέσαμε συγκεκριμένες ερωτήσεις για τους μη κατά κύριο επάγγελμα αγρότες και τους καλλιεργητές συνολικά. Έπρεπε να φτάσουμε λίγο πριν τις εκλογές για να προχωρήσουν οι αποζημιώσεις. Έστω και καθυστερημένα χαιρόμαστε που η τεκμηριωμένη πίεσή μας στην Κυβέρνηση έφερε αποτελέσματα.
--
Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος
Ε΄Αντιπρόεδρος της Βουλής
Βουλευτής Αρκαδίας ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής
Σχετικά Άρθρα
- Τα αποτελέσματα των αγώνων μπάσκετ στο χωριό Παλαμάρι Αρκαδίας
- Λαμπρός Πανηγυρικός Εσπερινός στην Παναγίτσα Λαγκαδίων (εικόνες)
- Έξαλλος ο Μαζωνάκης για τον εγκλεισμό στο ψυχιατρείο: «Με τύλιξαν σε μία κόλλα χαρτί»
- Τα εγκαίνια της Έκθεσης Τεγέας μέσα από εικόνες!
- Κώστας Τζιούμης από την Έκθεση Τεγέας: «Εμείς κάνουμε την δουλειά μας και ενισχύουμε τις υποδομές του τόπου μας»
2 σχόλια
-
Που τής ειδες της αποζημιώσεις Οδυσσέα κάνε μια βόλτα στη Γορτυνία
-
ΤΙ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΟΔΥΣΣΕΑ? ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΑΝΟ ΤΑΪΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΡΤΥΝΙΟΥΣ ΓΙΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ. ΑΥΤΑ ΝΑ ΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ