Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Περιφερειακό Συμβούλιο | Ένταση για τη λίμνη Λάδωνα με αναφορές σε χωματόδρομους, κουκουλοφόρους, κόμπλεξ και αχυράνθρωπους!

Περιφερειακό Συμβούλιο | Ένταση για τη λίμνη Λάδωνα με αναφορές σε χωματόδρομους, κουκουλοφόρους, κόμπλεξ και αχυράνθρωπους!

Χαμός επικράτησε στο περιφερειακό συμβούλιο, με αφορμή την ερώτηση του Νίκου Γόντικα για τη Λίμνη Λάδωνα.

Ο κ. Γόντικας είπε ότι «φτιάχνετε κιόσκια και ποδηλατοδρόμους, όταν δεν υπάρχει πρόσβαση στη λίμνη» και αναφέρθηκε στο δρόμο Κυράς Γεφύρι – Μουριά – Πουρναριά και στο δρόμο Τρόπαια – Λίμνη Λάδωνα που είναι σε κακή κατάσταση.

Στη συνέχεια, είπε ότι κάποιοι ανώνυμοι κουκουλοφόροι και ο πρώην περιφερειάρχης επώνυμα με συνέντευξη του στο δημοτικό ραδιόφωνο άφηναν αιχμές ότι το ΚΚΕ δεν κάνει έλεγχο στον Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Πανουκλιά. Κάλεσε τον κ. Γιαννακούρα και τον κ. Σκαντζό να πουν αν έχουν κάποιο πρόβλημα με τον κ. Πανουκλιά, ενώ για τις αιχμές ότι ο κ. Πανουκλιάς του είχε δώσει φακέλους για έργα της προηγούμενης περιφερειακής αρχής, ο κ. Γόντικας το διέψευσε ξεκάθαρα λέγοντας ότι εκείνος έχει μιλήσει για έργα άλλων περιφερειακών δυνατότητων και πως αυτούς τους φακέλους δεν είχε καν ο Πανουκλιάς.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός είπε ότι έχουν δημοπρατηθεί τα έργα στο δρόμο προς Τρόπαια και προς Μουριά – Πουρναριά. Όσο για τον κ. Πανουκλιά, τον ευχαρίστησε δημόσια για την προσφορά του και είπε ότι είναι κρίμα που φεύγει, λόγω συνταξιοδότησης. Τέλος, είπε ότι όλοι πρέπει να θυμούνται την ανικανότητα της προηγούμενης περιφερειακής αρχής να παράξει έργο και να μην ξεχνούν τι ειχε γίνει με συγκεκριμένα έργα εκείνης της περιόδου.

Ο κ. Βαγγέλης Γιαννακούρας είπε ότι ποτέ δεν έχει αναφέρει το όνομα του κ. Πανουκλιά, πέρα από μια αναφορά σε μια φωτογραφία. Ο πρώην Αντιπεφερειάρχης είπε ότι στη φωτογραφία «ήταν ο κ. Νίκας να υπογράφει και δίπλα του οι δύο σωματοφύλακες (Σκαντζός – Λαμπρόπουλος) και πιο πίσω ο κ. Πανουκλιάς». Απαντώντας, στον κ. Σκαντζό είπε ότι η προηγουμένη περιφερειακή αρχή έκανε 600 έργα στην Αρκαδία και ότι το έργο για το δρόμο προς Μουριά – Πουρναριά είχε ενταχθεί, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει.

Η Ντίνα Νικολάκου είπε ότι δεν πρέπει να θυσιαστούν οι συνεδριάσεις με τις προσωπικές αγωνίες του καθενός. "Ο κ. Σκαντζός κάνει διμέτωπο αγώνα εναντίον του κ. Βλάση και του κ. Τατούλη. Δεν μπορούσα να πιστέψω κ. Γόντικα όταν μου έλεγαν το 2019 ότι έδινε εντολή στο δεύτερο γύρο να ψηφίσουν Νίκα. Σήμερα, κατάλαβα καλά πόσο καλά υπηρετεί αυτό το ρόλο και θλίβομαι. Βλέπω έναν αχυράνθρωπο την ώρα που παλινωδεί η παράταξη του κ. Νίκα αν κατέβει ή όχι, έρχεσαι να σπείρεις λάσπη στην παράταξη του κ. Τατούλη."

Ο κ. Σκαντζός είπε ότι δεν είναι πολιτισμένος τρόπος όταν αποκαλείται «σωματοφύλακας» ο ίδιος και ο κ. Λαμπρόπουλος. Όσο για την πολιτική του επιβίωση είπε ότι είναι ακομπλεξάριστος και πως αν οι πολίτες του πουν θα πάει σπίτι του με αξιοπρέπεια. «Αυτό θα μου το πουν οι πολίτες, όχι η κυρία Νικολάκου. Εγώ είχα δουλειά, από αυτή έζησα την οικογένεια μου».

Τέλος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας είπε .. «Με το ΚΚΕ είμαστε ιδεολογικά αντίθετοι, αλλά υπάρχει ιδεολογική καθαριότητα και σταθερότητα του συγκεκριμένου χώρου. Διαψεύδω κατηγορηματικά όσα λέτε περί συμπαιγνιών με τον κ. Γόντικα, που δεν τον ήξερα, εδώ τον γνώρισα.

Για τον Λάδωνα, υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με τον Δήμο Γορτυνίας. Θα προχωρήσουν τα έργα που σας ανέφερε ο κ. Σκαντζός.

Με τον κ,. Πανουκλια έχουμε καλή συνεργασία. Είναι επίμονος, αλλά είναι έντονος τεχνικός με αγάπη για τον τόπο».

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr 

4 σχόλια

  • Μπιμ
    Μπιμ Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2023 16:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Γόντικα προχώρα ΣΤΑΘΕΡΑ !!!
    Που να καταλάβουν οι άλλοι τη ΣΤΑΘΕΡΗ γραμμή σου !!!
    Ας τους να πετάν λάσπη ...

  • Ανδρεας
    Ανδρεας Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2023 14:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξευτίλα ενς κομμάτι μετά τις κυράς το γεφύρι προς πουρνάρια είναι για κλάματα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2023 08:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Αλήθεια είναι..Ο Γόντικας με το ΚΚΕ είναι ο καλύτερος σύμμαχος του Νίκα και του Μητσοτάκη...Ο Γόντικας δεν βλέπει τώρα απευθείας αναθέσεις σε εργολάβους συνεταίρους με τα παιδιά του Νίκα..δεν βλέπει απευθείας αναθέσεις σε κανάλια . φιλοξενείται συχνά σε αυτά..δεν βλέπει κακοτεχνίες σε δημόσια έργα..στο στάδιο αν πάει ή στον παράδρομο Λιαροπουλου θα του φτάνει δεν θα χρειαστεί να πάει στον Λάδωνα. Όσο για τον Πανουκλια είναι γνωστό ότι είναι του κόμματος με Κ ..άξιος σύμμαχος της δεξιάς του Νίκα..σε ασυλία από το ΚΚΕ .... Αρνητης σε όποια προσπάθεια..Σύντομα θα υπάρξουν αποκαλυψεις

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 21:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Κατάντια. Ήθελα νά' ξερα γιατί εξακολουθούν να το ονομάζουν περιφερειακό συμβούλιο, αφού είναι περιφερειακό μπ@@@λο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...