Απομακρύνθηκε η πρέσα σκουπιδιών κάτω από το Θέατρο της Δημητσάνας
Πληροφορηθήκαμε επίσημως από την Πρόεδρο του ΤΣ Δημητσάνας κα. Αγγελική Μπίρη ότι χθες απομακρύνθηκε από την Καλλιθέα η πρέσα σκουπιδιών.
Είναι μια πολύ καλή εξέλιξη. Ελπίζουμε ότι πλέον ο χώρος κάτω από το θέατρο θα καθαριστεί και θα σταματήσουν τα δίκαια παράπονα πολλών συμπατριωτών μας.
Συγχαρητήρια στο Τοπικό Συμβούλιο και στον Δήμο για την ανταπόκριση στο αίτημα αρκετών συμπολιτών μας.
Κώστας Λάμπρος
Δημητσάνα Ανοιχτό Ζωντανό Μουσείο
Σχετικά Άρθρα
- Αγροτικά μπλόκα | 48ωρο κλείσιμο αποφασίστηκε για τα διόδια Νεστάνης - Κλείνει πιθανότατα και ο παλιός δρόμος "Τρίπολης - Άργους"
- Εκτός Κυπέλλου Ελλάδος ο Αστέρας - Έχασε από τον ΟΦΗ
- Αγροτικά μπλόκα και κλειστοί δρόμοι | Όλες οι εξελίξεις (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)!
- Μπλόκο αγροτών στην Εθνική Οδό Σπάρτη-Λεύκτρο και στην παλαιά Ε.Ο. Σπάρτης-Τρίπολης
- Βαρουφάκης: "Έχω πάρει ecstasy και χόρευα επί 16 ώρες, πιο ευχάριστο είναι το χόρτο" - Στον Εισαγγελέα το βίντεο!
3 σχόλια
-
Συγχαρητήρια στο Τοπικό Συμβούλιο και στον Δήμο για την ανταπόκριση στο αίτημα αρκετών συμπολιτών μας.
Κώστας Λάμπρος.
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.... -
03:17 Μόνος σου το σκέφτηκες όλο αυτό; Αν κρίνει κανείς από το μυαλό που έχεις, έκανες πραγματικά υπέρβαση. Ξεκουράσου τώρα γιατί κουράστηκε το κουφιοκεφαλό σου να το σκεφτεί όλο αυτό
-
Καλά ρε φωστήρες αυτοευχαριστιέστε για κάτι το οποίο πέραν του ότι ήταν παράνομα στη θέση εκεί το πουλάτε και ρουσφέτι;;;;;
Ρε θα φάτε τέτοιο μαύρο στις εκλογές που θα λυγίσουν και τα μανουάλια!!!!






