Γορτυνία | Άδεια για μπαταρίες αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας στην Ηραία, δίπλα στον ποταμό Αλφειό

SOS ΗΡΑΙΑ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ!!!
ΧΟΡΉΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΟ ΑΠΟΘΉΚΕΥΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΉΣ ΕΝΈΡΓΕΙΑΣ ΜΈΣΩ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΏΝ!!!
Η περιοχή "Αναζύρι" της Δ.Ε. Ενότητας Ηραίας του Δήμου Γορτυνίας, επελέγη για την κατασκευή νέου σταθμού αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας μέσω συσσωρευτών( Μπαταρίες).
Όπως προκύπτει από την υπ' αρθμ. 352/2023 από 30/6/23 απόφαση του αντιπροέδρου της ΡΑΑΕΥ (πρ. ΡΑΕ), χορηγήθηκε σχετική άδεια σε εταιρεία για την δημιουργία σταθμού αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 25 MW στη θέση Παλαιοανάζυρο - Αναζύρι Ηραίας.
Μια περιοχή δίπλα στον ποταμό Αλφειό και περιμετρικά των χωριών Αγ. Ιωάννης, Λουτρών, Παλούμπα, Κακουραίικα.
Η τοπική κοινωνία τώρα έχει το λόγο!!!
Ο Δήμος Γορτυνίας και οι τοπικοί φορείς έχουν προθεσμία ενός μηνός για κατάθεση ενδικοφανους προσφυγής κατά της απόφασης της ΡΑΕ.
Απαιτείται επαγρύπνηση από όλους!!!
Είναι πρόσφατη η υπόθεση της Δόριζας του Δήμου Τρίπολης.
Παραθέτω αυτούσια την σχετική απόφαση όπως αυτή έχει δημοσιευθεί, προς ενημέρωση των δημοτών!
Γιώργος Παπακωνσταντίνου
Σχετικά Άρθρα
- Μιχόπουλος: "Η Μεγαλόπολη όχι μόνο δεν χάνει αλλά κερδίζει πράγματα - Η μισή αλήθεια είναι το χειρότερο ψέμα… κύριε Χριστογιαννόπουλε"
- Χριστογιαννόπουλος: "Η Μεγαλόπολη έχασε οριστικά το καθεστώς της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης" - Επίθεση σε Μιχόπουλο
- Καράβι με σβησμένες μηχανές...
- Αρκαδία | Η αστυνομία συνέλαβε 50χρονο μετά από βιντεοκλήση με ανήλικη κόρη - Δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας
- Δεν θα γίνουν σήμερα οι ποδηλατικοί αγώνες ατομικής χρονομέτρησης αθλητών στη λίμνη Τάκα