Menu
RSS
Κυριακή, 05/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Διαλυμένοι δρόμοι στη Γορτυνία | Καταγγελία - "Η αγανάκτηση των Γορτυνίων και των τουριστών έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της"

Διαλυμένοι δρόμοι στη Γορτυνία | Καταγγελία - "Η αγανάκτηση των Γορτυνίων και των τουριστών έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της"
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Πρώτα δείτε αυτό το βιντεάκι. Συνεχίστε να βλέπετε μία μια τις φωτό. Σε κάθε μία γράφω από κάτω λεζάντα σε πιό δρόμο της Γορτυνίας είναι. Παρ ότι πριν χρόνια τις έχω ανάρτηση πάμπολλες φορές κανένας δεν έχει κάνει κάτι γιατί αναφερόμουν πάντα σε υπηρεσίες όπως Δήμος, Περιφέρεια, Κράτος κλπ. Η αγανάκτηση των Γορτυνίων και των τουριστών έχει φτάσει στο αποκορύφωμα της, οι δρόμοι αυτοί οδηγούν σε τουριστικούς προορισμούς με πολλά αυτοκίνητα να παθαίνουν σοβαρές ζημιές. Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να δείξουμε με το δάκτυλο, τους αποκλειστικά υπεύθυνους.

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας, ο αποκλειστικά υπεύθυνος, Στάθης Κούλης, το ξέρει το θέμα και δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα έχει αφήσει τον Δήμο στον αυτόματο πιλότο. Ο Αντιδήμαρχος Δημητσάνας Καζάς Δ που είναι και από το Παλιοχώρι αυτές οι καταστροφές είναι στο χώρο ευθύνης του. Άλλος Αντιδήμαρχος Τρικολωνων Μπαρούτσας Ν υπεύθυνος για την αποκατάσταση του δρόμο που καταστράφηκε από Ελληνικό προς Μονή Προδρόμου. Ο οδικός άξονας Στεμνίτσα προς Πρόδρομο, εκεί μπορεί να γίνουν μεγάλα ατυχήματα, εκτός από τα βράχια υπάρχουν μεγάλες λακούβες καλυμμένες με νερό. Η αποθέωση είναι η σήμανση, βλέπε φωτο για την επικινδυνότητα του οδοστρώματος, είναι μία πέτρα περασμένη ασβέστη. Εδώ το ρεζίλι είναι διεθνώς. Δεν μιλάμε για ανύπαρκτο πλέον Περιφερειάρχη Νίκα και τον Αντιπεριφερειάρχη Σκαντζό. Μετά από τόσα χρόνια αδιαφορίας και καταγγελιών έπρεπε νά έχει παρέμβει Εισαγγελέας για να μήν θρηνήσουμε θύματα. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Η λύση ειναι πλέον να γίνουν δυναμικές κινητοποιήσεις από εμάς τους κατοίκους και θα γίνουν. Έλεος!

Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Γορτυνίας.

 

1 σχόλιο

  • μπεεε
    μπεεε Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 15:58 Σύνδεσμος σχολίου

    να τρέξετε, γίδια, να τους ξαναψηφίσετε τον Οκτώβρη

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...