Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δρυόδασος Κάπελης Γορτυνίας | Μία εξαιρετική συναυλία σε μία μαγευτική τοποθεσία (εικόνες)!

Δρυόδασος Κάπελης Γορτυνίας | Μία εξαιρετική συναυλία σε μία μαγευτική τοποθεσία (εικόνες)!
Εξαιρετική σε ποιότητα αλλά και με μηνύματα ήταν η «ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ» που έγινε το Σάββατο 12.8.2023 στην μαγευτική τοποθεσία ΚΑΜΠΑΚΙ που βρίσκεται μέσα στο δρυοδάσος της ΚΑΠΕΛΗΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ.
Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΩΝ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ, που ήδη ξεκίνησε και μπορούν να αποτελέσουν ένα σημαντικό βήμα στα πλαίσια της Ανάπτυξης της Δυτικής Γορτυνίας με Εναλλακτικές Μορφές Τουρισμού.
Στο μουσικό πρόγραμμα συμμετείχε το κουϊντέτο ξύλινων πνευστών της ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ σε δημιουργίες από κλασικούς και σύγχρονους συνθέτες μέχρι τον Μάνο και τον Μίκη. Στο τραγούδι: η σοπράνο ΒΑΣΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ και ο βαρύτονος ΣΠΥΡΟΣ ΚΛΕΙΣΣΑΣ.
Ιδιαίτερη και συγκινητική ήταν η παρουσία του κλαρινίστα ΚΩΣΤΑ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ο οποίος έπαιξε με «λεβεντιά και ήθος» σε σόλο κλαρίνο γνήσια ΜωραΪτικα τραγούδια. Ο Κώστας Ζαφειρόπουλος τιμήθηκε στην εκδήλωση για την επί 55 χρόνια σημαντική του προσφορά στο δημοτικό τραγούδι.
Η Συναυλία οργανώθηκε από τον ΔΗΜΟ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ, την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ, το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΔΙΑΚΙΟΥ «ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» και με την συνεργασία Τοπικών Κοινοτήτων και Εθελοντών.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...