Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χωρίς φως, νερό και τηλέφωνο για 3η μέρα είναι χωριά της Γορτυνίας – Για «ζήτημα ζωής και θανάτου» μιλά ο Λύτρας

Χωρίς φως, νερό και τηλέφωνο για 3η μέρα είναι χωριά της Γορτυνίας – Για «ζήτημα ζωής και θανάτου» μιλά ο Λύτρας

Με μια οργισμένη ανακοίνωση ο Μίλτος Λύτρας (υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας) στρέφεται εναντίον της ΔΕΗ και της Δημοτικής Αρχής Γορτυνίας, για την «απερίγραπτη καθυστέρησή τους στην αποκατάσταση βλαβών στο ηλεκτρικό δίκτυο και στο δίκτυο επικοινωνιών. Οι κάτοικοι των χωριών της Κάτω Γορτυνίας είναι απελπισμένοι! Θα κινηθούν οι αρχές ή για Τρίτη μέρα θα μείνουν τα χωριά χωρίς ρεύμα.

«Με τα πρώτα δείγματα της κακοκαιρίας, για μια ακόμα φορά η Γορτυνία Ουραγός, Τα χωριά της Κάτω Γορτυνίας χωρίς ρεύμα τηλέφωνο και σε μερικές περιπτώσεις και χωρίς νερό!! Απελπισμένοι γέροντες, ηλικιωμένοι και παιδιά στο Δωδεκάμετρο, στη Δάφνη και σε πολλά άλλα χωριά.

Ζητώ την άμεση κινητοποίηση των αρχών γιατί είναι τουλάχιστον απαράδεκτο είμαστε σήμερα Τρίτη μέρα χωρίς νερό φως και τηλέφωνο σε πολλά χωριά του Δήμου μας. Είναι προτιμότερο οι δημοτικοί άρχοντες αντί να αλληλοκατηγορούνται να εργαστούν για τη λύση των προβλημάτων της Γορτυνίας. Ζητώ από τον περιφερειακό Διευθυντή της ΔΕΗ να δοθεί άμεση λύση!!!

Ζούμε στην Χαραυγή του 21ου αιώνα και οι αρμόδιοι αντιμετωπίζουν ακόμα τη Γορτυνία σαν το Φτωχό συγγενή!! Επιτέλους όχι άλλη κοροϊδία. Να μην περνάμε τα προβλήματα τόσο ανάλαφρα. Μιλάμε για ανθρώπινες ζωές!! ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΥΡΙΟΙ (και κυρίες) !!!». 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...