Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γιορτινές εκδηλώσεις από το Σύλλογο Ακαδημαϊκών Νέων Βαλτεσινίκου

Γιορτινές εκδηλώσεις από το Σύλλογο Ακαδημαϊκών Νέων Βαλτεσινίκου

Ο Σύλλογος Ακαδημαϊκών Νέων Βαλτεσινίκου «Η Αναγέννηση» ανακοίνωσε: «Επιτέλους τα Χριστούγεννα έφτασαν πια και περιμένουμε τις γιορτάσιμες μέρες για ν’ ανταμώσουμε και πάλι όλοι παρέα στο χωριό μας. Φέτος, διοργανώνουμε με πολλή όρεξη και μεράκι διάφορες εκδηλώσεις. Καταρχήν , την Κυριακή 22/12, διοργανώνουμε εργαστήρι κατασκευής χριστουγεννιάτικων στολιδιών, με την οικονομική στήριξη του συλλόγου «Η Κοίμηση της Θεοτόκου».

Στις 28-29/12, διοργανώνουμε μουσικό εργαστήρι με θέμα παραδοσιακά κάλαντα, του οποίου την επιμέλεια θα έχουν οι μουσικοί Γιώργος Ανδρικόπουλος, Ασπα Παπαδημητρίου και Ελενα Παπαδημητρίου. Ταυτόχρονα στο χώρο μας από τις 23/12 θα φιλοξενείται χριστουγεννιάτικο παζάρι. Φυσικά, για τους μικρούς (και μεγάλους) μας φίλους θα οργανώσουμε προβολές χριστουγεννιάτικων ταινιών. Ολες οι εκδηλώσεις μας θα γίνουν στο στέκι μας και σας καλούμε να περάσουμε ζεστά και δημιουργικά τις μέρες των Χριστουγέννων.

Επί τη ευκαιρία, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Δήμο για την παραχώρηση της αίθουσας πάνω από τα ΚΕΠ στο χωριό μας. Από την πρώτη στιγμή, το χωριό αγκάλιασε το νέο στέκι και πολλοί φίλοι βοήθησαν στην ανακαίνισή του. Από το Σεπτέμβρη, κάθε βδομάδα λειτουργεί καλλιτεχνικό-παραδοσιακό εργαστήρι με πολλή μεγάλη συμμετοχή, όπου τα παιδιά μαθαίνουν παραδοσιακούς χορούς, κάνουν θεατρικό παιχνίδι και συμμετέχουν σε δημιουργικά εργαστήρια. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε το σύλλογο «Κοίμησης της Θεοτόκου» και το «Πολιτιστικό κέντρο», που ενισχύουν οικονομικά την προσπάθειά μας. Στόχος μας είναι αυτό το στέκι να γίνει σημείο αναφοράς για όλους μας, γι’ αυτό και θα συνεχίσουμε να διοργανώνουμε όλο το χρόνο δράσεις στις οποίες είστε όλοι ευπρόσδεκτοι.

Ο σύλλογός μας τον Αύγουστο πραγματοποίησε τις καθιερωμένες εκλογές για το νέο Διοικητικό του Συμβούλιο, το οποίο διαμορφώθηκε ως εξής: Πρόεδρος: Πάνος Σβολάκης, αντιπρόεδρος: Αφροδίτη Παπαγεωργίου, ταμίας: Δημήτρης Παπαγεωργίου, γραμματέας: Ελένη Παναγιωτακοπούλου, μέλη: Ελένη Παναγούλια, Γιώργος Παπαγεωργίου, Ελένη Σβολάκη. Το νέο Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά το προηγούμενο ΔΣ για τις ουσιαστικές παρεμβάσεις του στα δρώμενα του χωριού και τη σωστή , υγιή και οργανωμένη λειτουργία του συλλόγου. Νιώθουμε υποχρεωμένοι με όπλο την παράδοση και τον πολιτισμό μας, να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά και δημιουργικά το έργο αυτό και είμαστε σίγουροι ότι θα σας βρούμε σύμμαχους σ’ αυτήν μας την προσπάθεια.

 Στοιχεία επικοινωνίας:

τηλ: 6941553204

6976075297

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

fb:https://www.facebook.com/groups/anagennisis/»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...