Η γιορτή του Αγίου Χαραλάμπους στο χωριό Λώτι Γορτυνίας (εικόνες)
Σήμερα 10/2/2024 , γιορτάστηκε ο Άγιος Χαράλαμπος ,όπως κάθε χρόνο ,στο χωριό Λώτι Γορτυνίας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Πρόεδρο της Κοινότητας Λουτρών Ηραίας , Τριαντάφυλλη Παρασκευοπούλου, που μας τίμησε με την κοπή της Πίτας της Κοινότητας στην πλατεία του χωριού μας και συνέβαλε τα μέγιστα για τη σημερινή εκδήλωση.
Επίσης , ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο Ηραίας , Δημήτριο Μπόρα , την Αντιδήμαρχο Λαγκαδίων , Πένυ Μπέτσα και την Πρόεδρο της κοινότητας Αγίου Ιωάννη , Φωτεινη Μπουκουρα Πισιμιση που μας τίμησαν με την παρουσία τους, όπως και τους πάτερ Ευάγγελο και παπα-Νικόλα που είναι παρόντες κάθε χρόνο στην λειτουργία του Αγίου Χαράλαμπου.
Τέλος ευχαριστούμε όλους τους συμπατριώτες μας που παρευρέθησαν,όπως κάθε χρόνο στην Λειτουργία του Αγίου μας και στην εκδήλωση που ακολούθησε.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Λωταίων.
Tags:
Λώτι Γορτυνίας,Σχετικά Άρθρα
- Άνοιξε η πρόσβαση για τους πολίτες στο λιμάνι του Παραλίου Άστρους
- "Έτοιμο" το ..."Κολυμβητήριο" λέει ο Σμυρνιώτης!
- Ενίσχυση συνεργασίας Πυροσβεστικής – Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης
- Σε αυξημένη επιφυλακή στη Γορτυνία για την κακοκαιρία | Σχέδιο ακόμα και για πιθανή προληπτική απομάκρυνση πολιτών!
- Τρίπολη | Τσικνοπέμπτη στο ΚΑΠΗ και στο Σύλλογο ΑμεΑ (εικόνες)






