Τα Λαγκάδια τίμησαν τους αγωνιστές του 1821 και την οικογένεια των Δεληγιανναίων (εικόνες)

Τα Λαγκάδια τίμησαν το Λαγκαδινό '21 στις 23 Μαρτίου του 2024 και σήμερα 25η Μαρτίου, ανήμερα της εορτής του Ευαγγελισμού και της κήρυξης της Επανάστασης του 1821.
Τα Λαγκάδια τίμησαν τους αγωνιστές του 1821 και την οικογένεια των Δεληγιανναίων αναβιώνοντας το Σάββατο 23 Μαρτίου τα Δεληγιάννεια μέσα σε κλίμα συγκίνησης και έντονου πατριωτισμού με τη συμμετοχή του Κέντρου Ελληνικού χορού Τρίπολης και πλήθους κόσμου που τους ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετετοχή τους.
Σήμερα το Δημοτικό Σχολείο Λαγκαδίων μας χάρισε για ακόμα μια φορά στιγμές συγκίνησης και ενθουσιασμού με την παρέλασή του.
Σαν αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Γορτυνίας εύχομαι στους μαθητές , τους εκπαιδευτικούς και όλους τους Γορτύνιους.
Χρόνια πολλά.
Ζήτω η Γορτυνία.
Σχετικά Άρθρα
- Αυτό είναι το αναπτυξιακό σχέδιο της Βορειοδυτικής Γορτυνίας!
- «Όχι στον αριθμό του διαβόλου» | Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των νέων ταυτοτήτων και του Προσωπικού Αριθμού
- Εντυπωσιακή Λαμπαδηφορία στο Λεβίδι - Γιορτάστηκε η μεγάλη νίκη επί των Τούρκων το 1821! (vd)
- Το κόμμα "Νίκη" διαγράφει τον βουλευτή Παπαδόπουλο μετά το επεισόδιο στην Εθνική Πινακοθήκη και του ζητά ... να επιστρέψει την έδρα!
- Νέα κρούσματα απάτης | Εμφανίζονται ως υπάλληλοι της Περιφέρειας και ζητούν τραπεζικούς κωδικούς