Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας | Η επιστολή του Γιάννη Λαγού και οι εξηγήσεις του Αντιδημάρχου Αποστολόπουλου

Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας | Η επιστολή του Γιάννη Λαγού και οι εξηγήσεις του Αντιδημάρχου Αποστολόπουλου

Μία επιστολή του κ. Ιωάννη Λαγού προς τον Δήμαρχο Γορτυνίας και το Δημοτικό Συμβούλιο στάλθηκε με αφορμή τοποθέτηση του Αντιδημάρχου κ. Αποστολόπουλου σε προηγούμενη συνεδρίαση για θέματα που αφορούν το μονοπάτι του Menalon Trail.

Την ανάγνωσε ο Δήμαρχος κ. Κούλης, αναφέροντας μεταξύ άλλων, ότι ο κ. Λαγός σημείωνε πως «Ως την έναρξη λειτουργίας του μονοπατιού, το ελληνικό δημόσιο δεν διέθεσε κανένα ποσό για τη χάραξη. Η διάνοιξη έγινε από εθελοντές. Τα 200.000 ευρώ δόθηκαν από τον κ. Τατούλη το 2019 για 15 φορείς για καθαρισμό μονοπατιών σε όλη την Πελοπόννησο και ούτε ένα ευρώ για το Menalon Trail που είχε ήδη ολοκληρωθεί. Η τοποθέτηση του κ. Αποστόλοπουλου προσβάλει εμένα αι όλους τους εθελοντές. Ζητώ να ανακαλέσει ο κ. Αποστολόπουλος και να αφαιρεθεί η τοποθέτηση από το επίμαχο βίντεο.»

Ο Δήμαρχος είπε ότι δεν υπήρχε καμία κακή πρόθεση από κανέναν, ούτε να θιχτεί η προσφορά και το έργο κανενός.

Ο κ. Αποστολόπουλος τόνισε ότι «δεν είχε σκοπό να συκοφαντήσει κανέναν. Αναγνωρίζω την προσφορά του κ. Λαγού και την ξέρω. Ότι υπήρχε αυτή η χρηματοδότηση, υπήρχε. Αν χρησιμοποιήθηκε σε αυτό το κόμματι δεν το ξέρω. Εγώ αναφέρθηκα στη χρηματοδότηση των μονοπατιών της Αρκαδίας. Δεν έχω τίποτα με τον κ. Λαγό. Αναγνωρίζω την προσφορά του. Αλλά, δεν θα απολογηθώ ως δημοτικός σύμβουλος».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...