Κατερίνα Γιαννακά | Στο Δασαρχείο Βυτίνας η υποψήφια ευρωβουλεύτρια - Η ενημέρωση για τα προβλήματα και η επίσκεψη στη σχολή που φοίτησε ο πατέρας της!

Στην Αρκαδία βρίσκεται αυτές τις ημέρες η υποψήφια ευρωβουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Κατερίνα Γιαννακά (με καταγωγή από το Ζυγοβίστι Γορτυνίας).
Η κυρία Γιαννακά επισκέφθηκε το δασαρχείο Βυτίνας, αλλά και τη σχολή που φοίτησε ο πατέρας της, διότι – όπως υπογραμμίζει η ίδια- από τότε που θυμάται τον εαυτό της, τον άκουγε να μιλάει με αγάπη και σεβασμό για το δάσος του Μαινάλου, μιας και ήταν ο δασοφύλακας της περιοχής.
Η υποψήφια ευρωβουλεύτρια συνομίλησε με την δασάρχη για τις αλλαγές που έχουν προκύψει από τότε στο δασαρχείο της περιοχής, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τις ελλείψεις προσωπικού και τις αλλαγές που θα βοηθούσαν ώστε να κάνουν την δουλειά τους, που επί της ουσίας πρόκειται για θεάρεστο έργο, καλύτερη και αποτελεσματικότερη.
Σχετικά Άρθρα
- 2025 | Η γιορτή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου (Ψηλονόμου)
- Φωτιά σε θάλαμο στην Παθολογική Κλινική του Παναρκαδικού Νοσοκομείου
- Εκδηλώσεις εορτασμού της Επετείου της Ιστορικής Μάχης των Βερβένων
- «Tραγούδι» ... εμετός κατά αναπήρων και γυναικών από τον Light
- Νίκος Καλτσάς | Γενέθλια για τον αρχηγό του Αστέρα Τρίπολης AKTOR (vd)