"Όσοι κινούνται προς τα ορεινά της Γορτυνίας, να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες"
Με επαναλαμβανόμενες και συνεχείς ενέργειες, όπως το άνοιγμα των δρόμων λόγω χιονόπτωσης, την αντιμετώπιση πτώσεων δέντρων και τη ρίψη αλατιού, όλες οι υπηρεσίες του Δήμου παραμένουν στους δρόμους για όσο και οτιδήποτε απαιτείται.
Παρακαλούνται οι δημότες για τη δική τους ασφάλεια να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.
Όσοι σχεδιάζουν να κινηθούν προς τα ορεινά του Δήμου Γορτυνίας θα πρέπει να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες. Η πρόληψη είναι το κλειδί για ασφαλείς μετακινήσεις σε χιονισμένες περιοχές.
Σχετικά Άρθρα
- Ένωσαν δυνάμεις τα αγροτικά μπλόκα της Πελοποννήσου - Δεν πάνε στο ραντεβού με τον Πρωθυπουργό - Συνελεύσεις για το αν κλείσουν ξανά οι δρόμοι!
- Υποστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος ο Κωνσταντίνος Γόντικας
- Ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης δίπλα στους Γορτύνιους της Αθήνας (εικόνες)
- Τατούλης: «Έγκλημα εναντίον των ελαιοπαραγωγών ο διπλασιασμός των εξαγωγών ελαιολάδου χωρίς δασμούς από την Τυνησία στις Χώρες της Ε.Ε.»
- «Όχι σε λιγνιτωρυχείο» από Δημοτική Κοινότητα Κυπαρισσίας, βουλευτές, φορείς και κατοίκους






