Κακοκαιρία | Έκλεισαν όλα τα σχολεία στη Γορτυνία μετά τις 12.00 το μεσημέρι!

Απόφαση του δημάρχου Γορτυνίας Στάθη Κούλη προβλέπει την προσωρινή διακοπή των μαθημάτων στις Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που λειτουργούν εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Γορτυνίας, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων (χιονόπτωση, ισχυρός παγετός, χαμηλές θερμοκρασίες) και επικινδυνότητας κατά την παραμονή των μαθητών στους σχολικούς χώρους.
Η διακοπή των μαθημάτων ισχύει για σήμερα, Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2025 και από ώρα 12:00 μ.μ
Σχετικά Άρθρα
- Μπαράζ ευχαριστιών από τον Κούλη | «Ευχαριστώ Παπαθανάση, ευχαριστώ Περιφέρεια, ευχαριστώ ΕΥΔΑΜ»!
- Εργαστήρια εξοικείωσης με εφαρμογές του διαδικτύου σε Δημητσάνα και Τρόπαια
- Δήμος Γορτυνίας | Έκκληση προς τους Δημότες να μην σπαταλούν το νερό!
- "Για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Γορτυνίας, ΔΕΝ καθάρισε το Νεκροταφείο Ζάτουνας. Το έργο αυτό ανέλαβαν Ζατουνίτες με δικά τους χρήματα"
- Γιώργος Καπλάνης: "Βυζαντινισμοί στην Ερημωμένη Γορτυνία"
2 σχόλια
-
Η ΔΙΑΚΟΠΉ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΆΤΩΝ ΣΤΙΣ 12 ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΠΆΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΗ ΆΦΙΞΗ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΊΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΆΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ,ΚΑΘΟΤΙ Η ΠΕΡΑΙΤΈΡΩ ΠΑΡΑΜΟΝΉ ΤΟΥΣ ΕΚΕΊ ΕΓΚΥΜΟΝΕΊ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΆ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ
-
Οταν λεμε κλεινουν τα σχολεια στις 12 το μεσημερι σημαινει οτι ερχονται τα λεωφορεια στις 12 να παρουν τα παιδια .... Τα λογια μας καλο ειναι να συμβαδιζουν με τις πραξεις μας !!!