Τα Κάλαντα του Λαζάρου από το Νηπιαγωγείο Δημητσάνας!
Μέσα στην πίεση των ημερών και μια ευχάριστη έκπληξη, μια υπέροχη στιγμή ανταλλαγής χαμόγελων και εθίμων στο Δημαρχείο Δημητσάνας σήμερα, από τους μικρούς μαθητές του Νηπιαγωγείου Δημητσάνας!
Ο χώρος πλημμύρισε από τις χαρούμενες φωνές των παιδιών που συνοδευόμενα από τις δασκάλες τους, επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Γορτυνίας Ευστάθιο Κούλη για να του τραγουδήσουν τα παραδοσιακά κάλαντα του Λαζάρου και να του προσφέρουν το ‘Λαζαράκι’ !!!
Μαζί τους ας θυμηθούμε όλοι ότι η μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης πλησιάζει και ας ευχηθούμε η φετινή Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και την ανάσταση των ονείρων μας.
Εκ του Δήμου Γορτυνίας
Σχετικά Άρθρα
- Η Δημοτική Πινακοθήκη Τρίπολης άνοιξε τις πόρτες της στους μαθητές με το πρόγραμμα «Χρώματα και Ιστορίες» (εικόνες)
- Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου | Επόμενη συνεδρίαση στις 29 Δεκεμβρίου
- Ερωτήματα και καθυστερήσεις για τα έργα αναβάθμισης στο γήπεδο του Παράλιου Άστρους
- Επιτυχημένο το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά των ακαδημιών μπάσκετ του Αρκαδικού (εικόνες)
- Χριστουγεννιάτικη Μπασκετική Γιορτή Ακαδημιών από τον Πήγασο! (εικόνες)






