Μηνυτήρια αναφορά για τις κατολισθήσεις στη Γορτυνία!
Την Τετάρτη 30.4.2025 και ώρα 12.30 μ.μ στην Εισαγγελία Τρίπολης ο πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Μπένος Παναγιώτης και ο Πρόεδρος του συλλόγου Βυζικιωτών Αρκαδίας Αναστόπουλος Γεώργιος θα καταθέσουν μαζί με τον συνήγορο τους κ. Χατζόπουλο μία μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπεύθυνου για την πτώση βράχων και το κλείσιμο της εθνικής οδού Τρίπολης Πύργου.
Στην ανακοίνωση καλούν τα Μ.Μ.Ε να παρευρεθούν όπως κάθε συμπατριώτη μας για στήριξη της προσπάθειας αυτής.
Tags:
Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος, Ένωση Βυζικιωτών, Κατολισθήσεις, Εθνική οδός Τρίπολης Πύργου, Εισαγγελία Τρίπολης,Σχετικά Άρθρα
- Κοσμάς | "O δημόσιος δασικός δρόμος, που οδηγεί σε βοσκοτόπια και χωράφια είναι κλειστός για τους πολίτες και ανοιχτός μόνο για τα οχήματα της εταιρείας"
- Νέος επιστημονικά υπεύθυνος στο Κέντρο Υγείας Τροπαίων ο Νίκος Κακούρας
- Συγκινητική η χριστουγεννιάτικη εορτή του Γυμνάσιου και Λυκείου Τροπαίων (εικόνες)
- Μια συγκινητική Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Κοντοβάζαινα (εικόνες)
- Τρόπαια | Μια μεγάλη αγκαλιά στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου - Χαμόγελα στην σχολική εορτή του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού (vd)
1 σχόλιο
-
Κύριε Μπένο, εκτός από εσένα, ποιοι άλλοι είναι στην Παναρκαδική ; Κάθε πότε συνέρχεστε ; Σε ποιο σημείο κάνετε τις συνάξεις σας ;
Αναστόπουλε προχώρα μόνος σου.






