Γορτυνία - Λάδωνας | Ολοκληρώθηκε το έργο στο δρόμο Μουριά – Πουρνάρια (Κυράς Γεφύρι)

Με προϋπολογισμό 200.000 ευρώ ολοκληρώθηκε το έργο «Αποκατάσταση βατότητας επαρχιακής οδού Μουριά – Πουρνάρια και δρόμων που συμβάλλουν (Κυράς Γεφύρι)», το οποίο βελτιώνει ουσιαστικά την οδική ασφάλεια και την καθημερινότητα κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής.
Στο σημείο βρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας Κώστας Μανδρώνης, ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πουρναριάς Γιώργος Μπακαλής, καθώς και κάτοικοι που εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ολοκλήρωση μιας σημαντικής παρέμβασης.
Ο κ. Μανδρώνης δήλωσε: «Με την ολοκλήρωση του έργου δίνουμε λύση σε ένα διαχρονικό πρόβλημα της περιοχής και εξασφαλίζουμε ασφαλέστερη και πιο άνετη πρόσβαση για τους κατοίκους. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζει με συνέπεια να υλοποιεί παρεμβάσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα, στηρίζουν την τοπική ανάπτυξη και δίνουν προοπτική στις τοπικές κοινωνίες».
Σχετικά Άρθρα
- Σμυρνιώτης: "Μέσω του Αρκαδικού στην Α1, η ΔΕΥΑΤ και ο Δήμος Τρίπολης προβλήθηκαν σε όλη την Ελλάδα"
- Τζιούμης σε Σμυρνιώτη: "Ήταν δουλειά της ΔΕΥΑΤ να πληρώνει ομάδες για να παίζουν μπάσκετ και να κάνει γλέντια με κλαρίνα για την Ημέρα Νερού;"
- Γυρίσματα του ΣΚΑΪ στα ΚΑΠΗ Τρίπολης (εικόνες)
- Νέα οδοντιατρική έδρα στο Κέντρο Υγείας Τρίπολης
- Μάκαρης: "Να μην κλείσει το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Άστρος"
7 σχόλια
-
Κάθε βελτίωση του οδηκού δικτύου είναι καλοδεχούμενη. Εάν σαν κατασκευή πληρεί τα τελευταία Ευροπαϊκά στάνταρτ αξίζουν συγχαρητήρια. Δυστυχώς η Περιφέρεια δεν γνωρίζει τα δυνατά χαρτιά της Γορτυνίας και της ευρύτερης περιοχής όπως Μαίναλο, Επικούρειος Απόλωνας κ.λ
-
Τώρα που ρήμαξε η περιοχή το έφτιαξαν.Αυτο το έργο έπρεπε να είχε γίνει 50 χρόνια πριν.. Όταν τα παιδιά αναγκάζονταν να περπατούν 10 Χλμ μες τα κατσαβραχα για να πάνε σχολείο. Αλλά καλά είναι και τώρα να κάνουν βόλτες τα αγριογούρουνα!!!
-
20.10 Ρε κακομοίρη δεν σε μάθανε στο σχολείο που πήγες (πήγες;) ότι τα κύρια ονόματα και τα ονόματα πόλεων γράφονται με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα; Τι στο διάολο έκανες μέσα στην τάξη; Μύγες κυνήγαγες;
-
Συγχαρητήρια για το έργο όμως βάλτε και ταμπέλες από τα γύρω χωριά για κυρας γεφυρι και προς τα γύρω χωριά καθώς και στα τουριστικά πχ βυτινα, βαλτεσινικο,Δάφνη, Μυγδαλια, καρκίνου,κερπινη, λαγκαδια, τροπεα κτλ
-
11:36 "Σπύρο Παπαδόπουλε" σε ψάχνουν οι Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο Γιάννης Μπέζος, η Ρένια Λουϊζίδου και ο Βασίλης Χαλακατεβάκης. Θα σε έψαχνε κι ο Βλάσης Μπονάτσος αλλά έχει πεθάνει. Τη γλίτωσες
-
Κάτι παρόμοιο έγραψαν και για τον δρόμο της Αγαπης στην Βυτίνα. Φαίνεται αυτός που κάνει την δήλωση δεν έχει καμία σχέση με το έργο και φυσικά δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια.
-
800μετρα δρομο εκαναν 20 χρονια να ριξουν ασφαλτο και γι αυτο το εργο πανηγυριζουν αντι να ντεπονται