Διεθνές συνέδριο για τον Πάνα στη Στεμνίτσα ετοιμάζει το 2026 ο Γιάννης Λαγός - Θετική απόφαση από το δημοτικό συμβούλιο Γορτυνίας!
Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας εγκρίθηκε ομόφωνα το αίτημα του Ιωάννη Λαγού, Προέδρου της Μαίναλον Κοιν.Σ.Επ., για την παραχώρηση χρήσης δημοτικού χώρου στη Στεμνίτσα για τη διεξαγωγή διεθνούς συνεδρίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Ιουλίου 2026. Το θέμα του συνεδρίου θα είναι «Ο Πάν στη Μυθολογία».
Η αίτηση αφορά τη χρήση του Νικολετοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου Στεμνίτσας, το οποίο θα φιλοξενήσει τις εργασίες του συνεδρίου. Συντονιστής του συνεδρίου θα είναι ο γνωστός Αρκαδιστής και συγγραφέας Πέδρο Ολάγια (Pedro Olalla), ο οποίος έχει ασχοληθεί εκτενώς με την ελληνική ιστορία και τη μελέτη της αρχαίας ελληνικής γραμματείας.
Σχετικά Άρθρα
- Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών την Τρίτη η κηδεία του δημοσιογράφου Θάνου Οικονομόπουλου, συζύγου της Αντιδημάρχου Μαρίας Φράγκου
- Η τελετή της δεύτερης φάσης της αδελφοποίησης του Γυμνασίου Τεγέας με το Νικολαΐδειο Γυμνάσιο Πάφου (εικόνες)
- Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου | Ζητά σαφές και αυστηρό πλαίσιο για τις ΑΠΕ και προστασία των τοπικών κοινωνιών
- Διπλό θανατηφόρο εργατικό δυστύχημα στον Άγιο Ανδρέα Κυνουρίας – Δύο νεκροί από ηλεκτροπληξία σε βουλκανιζατέρ (vd)
- Σφοδρή αντιπαράθεση στο Περιφερειακό Συμβούλιο | Θα "τρέξει" μελέτη για τις επιπτώσεις από τις ΑΠΕ στην Αρκαδία - Δεν αποφασίστηκε αναστολή έργων
1 σχόλιο
-
Ετοιμαστείτε από τώρα όλοι οι ψεκασμένοι και πυροβολημένοι θεούσοι και θεούσες να πάτε τον Ιούλιο να διαμαρτυρηθείτε για τον 666. Μην ξεχάσετε να πάρετε και εικονίτσες αγίων μαζί σας για να τις πετάξετε σαν φέιγ βολάν






