Σύλλογος Απανταχού Μπουλιαριτών Γορτυνίας | Κοπή πίτας και γλέντι με ζωντανή μουσική! (εικόνες - βίντεο)
Ο Σύλλογος Απανταχού Μπουλιαριτών οργάνωσε την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2026, στο Country Inn, στην Τρίπολη.
Την εκδήλωση πλαισίωσαν οι καλλιτέχνες Γιάννης Σιεττός, Νάνσυ Σαραβάκου και Άγγελος Τσιρμπάς, ενώ στο κλαρίνο ήταν ο Παναγιώτης Τσιαγγούρης, σε ένα γνήσιο παραδοσιακό γλέντι.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ
Ο Σύλλογος Απανταχού Μπουλιαριτων σας ευχαριστεί για την παρουσία σας στην κοπή της πίτας μας!
Επίσης ευχαριστούμε τον βουλευτή Αρκαδίας Κώστα Βλάση - Τον δήμαρχο Γορτυνίας Στάθη Κούλη - Την κυρία Βίκυ Τζαβέλλα διευθύντρια εσωτερικής λειτουργίας περιφέρειας Πελοποννήσου καθώς επίσης τον τέως πρόεδρο του συλλόγου μας Νίκο Μπαλαση και τον τοπικό πρόεδρο Περδικονεριου Γεώργιο Αθανασόπουλο που μας τίμησαν με την παρουσία τους!!! Και πάλι ευχαριστούμε!
Σχετικά Άρθρα
- Ἡ προέλευση τοῦ ἑλληνικοῦ ἀρχαιολατρικοῦ κινήματος | Αρθρογραφεί ο Ἱερεύς Σωτήριος Ὀ. Ἀθανασούλιας
- Στην Τρίπολη η παράσταση "Εκκλησιάζουσες | Γυναίκες στην εξουσία" σε σκηνοθεσία του Θέμη Μουμουλίδη
- Αυλαία για το Φεστιβάλ “Παρατυρό - Open Art Experience 2026”
- Έφυγε από τη ζωή η Όλγα Αποστολοπούλου σε ηλικία 93 ετών
- Η Αστυνομία συνέλαβε αλλοδαπό άνδρα για τον νεκρό σκύλο σε κάδο απορριμμάτων στο Άστρος (vd)






