Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα πρώτα της γενέθλια γιόρτασε η Κίνηση Πολιτών «Άνθη της Πέτρας» (εικόνες)

Τα πρώτα της γενέθλια γιόρτασε η Κίνηση Πολιτών «Άνθη της Πέτρας» (εικόνες)
Τα πρώτα της γενέθλια γιόρτασε η Κίνηση Πολιτών ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ το περασμένο Σάββατο. Η εκδήλωση, η οποία έγινε στην αίθουσα της Ένωσης Τριπολιτών Αττικής, ξεκίνησε με χαιρετισμό του προέδρου της Κίνησης Γιάννη Τσιαούση, Επ. Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Παν/μίου Κρήτης.
Ακολούθησε μια εμπνευσμένη ομιλία από τον Καθηγητή της Σχολής Αρχιτεκτόνων του ΕΜΠ Βασίλη Γκανιάτσα, που συνέδεσε τις αρχές της παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής με ένα ολοκληρωμένο αξιακό σύστημα το οποίο ενσωματώνει διαχρονικές παραδοσιακές αξίες στη σύγχρονη ζωή και με ορίζοντα το μέλλον. Στη συνέχεια οι μελωδικές φωνές της παιδικής χορωδίας του Δημήτρη Τυπάλδου εισέβαλλαν κυριολεκτικά στη σκηνή, αφού διέσχισαν την κατάμεστη αίθουσα τραγουδώντας τα « Άνθη της Πέτρας» των Μ. Θεοδωράκη και Γ. Σεφέρη, χαρίζοντας με το πρόγραμμα που ακολούθησε μια μοναδική ακουστική εμπειρία σ' ένα εξαιρετικά ζεστό κοινό.
Πριν τη δεξίωση με την οποία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση προβλήθηκε βίντεο στο οποίο σημαντικοί άνθρωποι της Επιστήμης και του Πολιτισμού μιλούν για τα ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ και τα ΛΑΓΚΑΔΙΑ. Την εκδήλωση παρουσίασε η Έλενα Κωνσταντινίδου, Γενική Γραμματέας της Κίνησης και Επ. Καθηγήτρια της Σχολής Αρχιτεκτόνων.
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...