Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΤΑΙΠΕΔ- Βρέθηκε ιδιώτης που θα μισθώσει για 50 χρόνια το Σανατόριο στη Βυτίνα!

ΤΑΙΠΕΔ- Βρέθηκε ιδιώτης που θα μισθώσει για 50 χρόνια το Σανατόριο στη Βυτίνα!
Σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε για το διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας Δημοσίου) που προβλέπει επενδύσεις για την ανάπτυξη πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων (Boutique Hotels) στη Γορτυνία!
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του διαγωνισμού για την αξιοποίηση ομάδας ακινήτων με σκοπό την ανάπτυξή τους σε τουριστικές μονάδες ιδιαίτερης αισθητικής (Boutique Hotels) και συγκεκριμένα για το ακίνητο Σανατόριο Μάνα στη Βυτίνα Αρκαδίας, το ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ ανακήρυξε πλειοδότρια την OTUS ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε. για τη μίσθωση του για 50 χρόνια, με αρχικό ετήσιο μίσθωμα €16.600, αναπροσαρμοζόμενο σύμφωνα με τα οριζόμενα στα τεύχη του διαγωνισμού.
Το πρώην Σανατόριο Μάνα βρίσκεται σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον στο ελατόδασος του Μαινάλου πολύ κοντά στον δρόμο που συνδέει την Βυτίνα με την Δημητσάνα και απέχει από την Αθήνα περίπου 200 χλμ  Το Σανατόριο είναι κτισμένο με ντόπια γκρίζα ασβεστολιθική πέτρα. Το κτίριο περιλαμβάνει υπόγειο 500 μ2, ισόγειο 660 μ2 και δύο ορόφους από 660 μ2-σύνολο περίπου 2500 μ2. Άλλα χαρακτηριστικά του κτιρίου είναι οι νεοκλασσικές επιρροές, στοιχεία που εμφανίζονται σε κτίρια της αντίστοιχης περιόδου τόσο σε παραδοσιακούς οικισμούς όσο και στην Τρίπολη.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...