Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καλπάζει η εγκληματικότητα στη Γορτυνία – Έχουν μείνει 5 αστυνομικοί στη Δημητσάνα για … 29 χωριά!

Καλπάζει η εγκληματικότητα στη Γορτυνία – Έχουν μείνει 5 αστυνομικοί στη Δημητσάνα για … 29 χωριά!
Ερώτηση για τα «προβλήματα αστυνόμευσης στη Γορτυνία» κατέθεσε ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος προς τον Αρκά Υπουργό Εσωτερικών, Νίκο Βούτση.
Στην ερώτηση αναφέρει: «Κύριε Υπουργέ,
Θα ήθελα να θέσω υπόψη σας το πρόβλημα ασφάλειας που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Δήμου Γορτυνίας, εξαιτίας της ελλιπούς στελέχωσης των τοπικών αστυνομικών τμημάτων. Σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε το γραφείο μου, ειδικά για το αστυνομικό τμήμα Δημητσάνας που είναι και η έδρα του Δήμου Γορτυνίας, υπηρετούν σε αυτό μόνο πέντε (5) αστυνομικοί, οι οποίοι καλύπτουν τους πρώην Δήμους Δημητσάνας, Τρικολώνων και Ηραίας, αποτελούμενες συνολικά από 29 δημοτικά διαμερίσματα διάσπαρτα σε ορεινή περιοχή με δύσβατους δρόμους, και με πληθυσμό 5.700 κατοίκους.
Το τελευταίο διάστημα, όπως θα σας ενημερώσουν και οι αρμόδιοι αστυνομικοί, έχει σημειωθεί αύξηση της εγκληματικότητας στην περιοχή, ειδικά στην περιοχή του πρώην Δήμου Ηραίας (που απέχει από τη Δημητσάνα περίπου μία ώρα), με πολλές διαρρήξεις σε οικίες. Οι κάτοικοι έχουν αναστατωθεί ιδιαίτερα, και είναι πολύ ανήσυχοι για την ασφάλεια των οικογενειών, αλλά και της περιουσίας τους.
Ως εκ τούτου, ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:
Τι προτίθεται να κάνει το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ώστε να ενισχύσει τα μέτρα ενάντια στην εγκληματικότητα για την ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής;»

3 σχόλια

  • νεος
    νεος Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015 18:58 Σύνδεσμος σχολίου

    φτιαξτε τμημα στη μυγδαλια η στο βαλτεσινικο

  • αντυπας
    αντυπας Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015 14:01 Σύνδεσμος σχολίου

    114 Αστυνομικοί δεχόσουν να φιλλάνε τον σαμαρά που στήριζες ,βρε αθ@@........Άει στο αγύριστο..... μ@@.......Που να περισσέψουν για το λαό;;;;;Δωσε τους δικούς σου άχρηστε..

  • Επιθεωρητής
    Επιθεωρητής Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015 13:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Οδυσσέας μάλλον παρόλο που είναι απο τη Γλανιτσιά ξέχασε οτι υπάρχει και το Α.Τ. Τροπαίων που έχει τεράστια προβλήματα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...