Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβλήματα με τη Digea στη Γορτυνία - Το "μπαλάκι" στο Δήμο ή σε ... τρίτο φορέα για τη λύση!

Προβλήματα με τη Digea στη Γορτυνία - Το "μπαλάκι" στο Δήμο ή σε ... τρίτο φορέα για τη λύση!
Απαντώντας σε αναφορά του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, Βουλευτή Αρκαδίας και επικεφαλής του Τομέα Ανάπτυξης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) Καθ.κ.Δ.Τσαμάκης και ο Διευθυντής της αρμόδιας Υπηρεσίας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, παραδέχονται πως, μετά από ελέγχους που διενεργήθηκαν στην ορεινή Γορτυνία, διαπιστώθηκε πως όντως σε ορισμένα σημεία δεν είναι δυνατή η λήψη ψηφιακού σήματος από τα προβλεπόμενα και ήδη εγκατεστημένα κέντρα εκπομπής. Ειδικότερα, οι επιτόπιες μετρήσεις εντόπισαν το πρόβλημα στο Βαλτεσινίκο, στη Βυτίνα, στα Λαγκάδια, στο Βυζίκι, στα Τρόπαια, στη Μυγδαλιά και στην Καμενίτσα.
Για την αντιμετώπιση του προβλήματος, προβλέπεται η δυνατότητα εγκατάστασης συμπληρωματικών σταθμών κάλυψης, με συνεργασία του Δήμου ή τρίτου φορέα και του παρόχου δικτύου. Έως τότε, αναστέλλεται η έκδοση της οριστικής απόφασης επιβολής κυρώσεων κατά του Δήμου Γορτυνίας. Παράλληλα, σε άλλες απομακρυσμένες περιοχές, επιλέγεται η λύση της συμπληρωματικής δορυφορικής κάλυψης, όπως γίνεται και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
 
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

1 σχόλιο

  • !!!
    !!! Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017 07:47 Σύνδεσμος σχολίου

    εκεινο το ερμο το χωριουδακι του μαναρι που δεν εχει ουτε ενα καναλι και οι ηλικιωμενοι που ζουν εκει ειναι στο σκοταδι τι να πει? το εχετε στο ελεος του αφησει σε ολους τους τομεις....................................

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...