Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γεφύρι στα Λαγκάδια - Πότε αναμένεται να ολοκληρωθεί το έργο! (vd)

Γεφύρι στα Λαγκάδια - Πότε αναμένεται να ολοκληρωθεί το έργο! (vd)
Μέχρι τον Οκτώβριο εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί το έργο στο γεφύρι των Λαγκαδίων στη Γορτυνία. Τα έργα βρίσκονται σε εξέλιξη.
Το πέτρωμα είναι πολύ σκληρό και η πρώτη δοκιμή με το γεωτρύπανο δεν ήταν επιτυχημένη και άλλαξαν τα μηχανήματα με το έργο να προχωρά.
Στο γεφύρι «φυτεύονται» κολώνες κάτω από το έδαφος οι οποίες σηκώνονται για να γίνει σωστή η θεμελίωση ενός νέου τοιχίου που θα συγκρατεί το παλιό γεφύρι.
Ο Αντιδήμαρχος Γορτυνίας κ. Νικήτας ευχαρίστησε την Περιφέρεια Πελοποννήσου και ειδικά τους Τατούλη και Γιαννακούρα για να ξεκινήσει αυτό το έργο που είναι όνειρο ολόκληρων γενναίων και αναμένεται να αναβαθμίσει την περιοχή τουριστικά.
Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Βαγγέλης Γιαννακούρας τόνισε ότι είναι ένα έργο – σημαία για εμάς και συμπλήρωσε ότι το γεφύρι είχε καταστραφεί, εξασφαλίστηκαν οι πιστώσεις, προχωρά με αρκετά προβλήματα διότι είναι δύσκολο το υπέδαφος που είναι πολύ σκληρό. Θα γίνουν δύο λωρίδες κυκλοφορίας και δύο πεζοδρόμια. Επίσης, είπε ότι διαψευστήκαν οι «Κασσάνδρες» που έλεγαν ότι το γεφύρι αυτό θα εξελιχθεί σε γεφύρι της Άρτας.
Δείτε το βίντεο μετά το 2ο λεπτό.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...