Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γορτυνία | Που θα επαναλειτουργήσουν περίπτερα!

Γορτυνία | Που θα επαναλειτουργήσουν περίπτερα!
Το Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας ενέκτινρ την επαναλειτουργία των παρακάτω κενωθέντων περιπτέρων στις Τ.Κ. του Δήµου Γορτυνίας:
στην Τοπική Κοινότητα Λαγκαδίων, το περίπτερο στη θέση πλατείας Μανιάτη,
στην Τοπική Κοινότητα Τροπαίων, τα περίπτερα στις θέσεις πλατεία άνωθεν Δηµοτικού Καταστήµατος και παραπλεύρως Κέντρου Υγείας Τροπαίων,
στην Τοπική Κοινότητα Στεµνίτσας, το περίπτερο στην πλατεία πλησίον του Δηµοτικού Καταστήµατος.
Επίσης, ενέκρινε την λειτουργία ενός (1) περιπτέρου στην Τοπική Κοινότητα Βυτίνας, όπισθεν του ρολογιού του Αγίου Τρύφωνος επί του πεζοδροµίου.
Τέλος, κάλεσε τις αρµόδιες υπηρεσίες του Δήµου να προβούν στις απαιτούµενες ενέργειες για την συνέχιση των διαδικασιών µε σκοπό την λειτουργία των περιπτέρων. Ειδικότερα την σύνταξη και θεώρηση τοπογραφικών διαγραµµάτων, µε αποτύπωση του κουβουκλίου κάθε περιπτέρου, του περιβάλλοντος και ευρύτερου κοινόχρηστου χώρου, την εξασφάλιση γνωµοδότηση του αρµόδιου Αστυνοµικού Τµήµατος και όποια άλλη προβλέπεται από την ισχύουσα νοµοθεσία.
Ο Δ.Σ. κ. Κούλης δήλωσε επιφυλάξεις σε ότι αφορά το χώρο που προτείνεται για την εγκατάσταση περιπτέρου στην Τ.Κ. Βυτίνας, επειδή έχει ενηµέρωση ότι αµφισβητείται από την εκκλησία (ότι είναι δηµοτικός) και πρότεινε να αναβληθεί το θέµα και να επανέλθει µε τοπογραφικά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...