Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λαγκάδια | Τραυματισμός γυναίκας σε μονοπάτι – Άμεση κινητοποίηση στην περιοχή!

Λαγκάδια | Τραυματισμός γυναίκας σε μονοπάτι – Άμεση κινητοποίηση στην περιοχή!
Ένας τραυματισμός ηλικιωμένης γυναίκας υπήρξε χθες το απόγευμα σε μονοπάτι της Γορτυνίας αλλά ευτυχώς η κινητοποίηση ήταν αστραπιαία και η γυναίκα εντοπίστηκε γρήγορα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στις 5.15 το απόγευμα κλήθηκε το Κέντρο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Γορτυνίας, στην Αετορράχη, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, που μίλησε με τη Σίσσυ Βαρουξή από τους Εθελοντές. Εκεί αναφέρθηκε ότι στα Λαγκάδια υπήρξε τραυματισμός ηλικιωμένης γυναίκας η οποία προσπαθώντας σαν κατέβει ένα μονοπάτι, γλίστρησε και έπεσε, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί στο δεξί της πόδι.

Για το λόγο αυτό, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ζήτησε τη συνδρομή των εθελοντών πολιτικής προστασίας για να μεταφερθεί η γυναίκα με φορείο.

Εθελοντής πήγε μαζί με την Πυροσβεστική στο σημείο όπου ήταν  και κάτοικοι των Λαγκαδίων και οι οποίοι υπέδειξαν το ακριβές σημείο, η γυναίκα τοποθετήθηκε στο φορείο – σανίδα ακινητοποίησης.

Εκεί βρισκόταν και το ΕΚΑΒ Τρίπολης το οποίο στη συνέχεια παρέλαβε το ασθενοφόρο την τραυματισμένη γυναίκα και περίπου στις 6.30 το απόγευμα την μετέφερε στην Τρίπολη.

Στο σημείο που έγινε το ατύχημα ήταν και ο Αντιδήμαρχος Γορτυνίας κ. Νικήτας Κανέλλος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...