Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γορτυνία | Νέα δημοπρασία για να αγοραστεί ακίνητο που θα γίνεται η διαχείριση των σκουπιδιών!

Γορτυνία | Νέα δημοπρασία για να αγοραστεί ακίνητο που θα γίνεται η διαχείριση των σκουπιδιών!
Ο ΔΗΜAΡΧΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ Διακηρύττει επαναληπτική δημοπρασία μειοδοτική, φανερή και προφορική για την αγορά ακινήτου από τον Δήμο Γορτυνίας για την δημιουργία Τοπικών Σταθμών / Υποδομών Διαχείρισης Ανακύκλωσης και Μεταφόρτωσης Αποβλήτων (ΤΥΔΑ) Δήμου Γορτυνίας, εντός των ορίων του Δήμου και στην ευρύτερη περιοχή Χωτούζας για τη δημιουργία Δορυφορικού Σταθμού. Το ακίνητο να βρίσκεται μεταξύ των οικισμών Σταυροδρομίου και Λευκοχωρίου και ενδεικτικά στη θέση με τοπωνύμιο Χωτούζα που βρίσκεται στα όρια των Δ.Ε. Λαγκαδίων και Τροπαίων, όπως έχει χωροθετηθεί από το Τ.Σ.Δ.Α., και να έχει έκταση τουλάχιστον τέσσερα (4)στρέμματα.
Κάθε ενδιαφερόμενος οφείλει να καταθέσει έγγραφη προσφορά (πρόταση εκδήλωσης ενδιαφέροντος). Οι αιτήσεις – προσφορές εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα κατατίθενται στο πρωτόκολλο στην έδρα του Δήμου, στην Δημητσάνα, με προθεσμία πέντε (5) ημερών από την δημοσίευση της διακήρυξης.

Διαβάστε την ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΥΔΑ και την αρχική ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΥΔΑ για την περιγραφή των ακινήτων, τα κριτήρια επιλογής, τον τρόπο και τον χρόνο διενέργειας της δημοπρασίας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...