Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέα έργα ξεκινούν σε Βούτσι και Σπάθαρη Γορτυνίας

Νέα έργα ξεκινούν σε Βούτσι και Σπάθαρη Γορτυνίας


Η Οικονομική Επιτροπής της Περιφέρειας ενέκρινε Εγκρίνει το Πρακτικό της Επιτροπής Διαγωνισμού και ανέδειξε ως προσωρινού μειοδότη για την ανάθεση της σύμβασης του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΣΠΑΘΑΡΗ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ» τον ΚΩΝ/ΝΟ ΔΑΥΡΟ με προσφερόμενο ποσοστό έκπτωσης 33,00%.

Επίσης, ενέκρινε το Πρακτικό της Επιτροπής Διαγωνισμού και ανέδειξε ως προσωρινό μειοδότη για την ανάθεση της σύμβασης του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΗ – ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Τ.Κ. ΒΟΥΤΣΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ» τον Σταύρο Χρονόπουλο με προσφερόμενο ποσοστό έκπτωσης 35,55 %. Θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης του χώρου με σκοπό να γίνει πολιτιστικό κέντρο. Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί εξωτερικό και εσωτερικό βάψιμο του χώρου.

Για το εξωτερικό βάψιμο θα απαιτηθεί καθαίρεση σαθρών τμημάτων της τοιχοποιίας και αποκατάσταση τους κατόπιν θα γίνει επάλληλη με στεγνωτικό ελαστικό χρώμα αλλαγή εξωτερικής πόρτας διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου με πλακόστρωση και τσιμεντόστρωση τμημάτων αυτού. ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις με τοποθέτηση σημείων φωτισμού και πριζών με νέο ηλεκτρικό πίνακα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...