Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Απορριμματοφόρο δώρισε ο Δήμος Αθηναίων στον Δήμο Γορτυνίας!

Απορριμματοφόρο δώρισε ο Δήμος Αθηναίων στον Δήμο Γορτυνίας!
Ομόφωνα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Γορτυνίας έκανε αποδεκτή τη δωρεά του με αριθμ. Κυκλοφορίας ΚΗΙ 1935 απορριμματοφόρου από το Δήμο Αθηναίων.

Παράλληλα, αποφάσισε την εκτέλεση της υπηρεσίας «Ολοκλήρωση της διαδικασίας δωρεάς απορριμματοφόρου από το Δήμο Αθηναίων στον Δήμο Γορτυνίας» προϋπολογισμού 1.499,99€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Μάλιστα, ανατέθηκε στην Συμβολαιογράφο Αθηνών κ. Ολγα Γεωργαντίδου, δίνοντας της την ειδική εντολή και πληρεξουσιότητα για λογαριασμό του Δήμου, η  σύνταξη δωρητηρίου συμβολαίου του με αριθμ. Κυκλοφορίας ΚΗΙ 1935 απορριμματοφόρου από το Δήμο Αθηναίων στον Δήμο Γορτυνίας.

Επίσης για την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα απαιτηθεί η σύνταξη συμβολαιογραφικού πληρεξουσίου με το οποίο να εξουσιοδοτείται ο κ. Ανδρέας Βαρελάς του Σπυρίδωνος και της Ελένης, Αντιδήμαρχος Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου Αθηναίων, να υπογράψει το σχετικό δωρητήριο συμβόλαιο για λογαριασμό του Δήμου Γορτυνίας, την σύνταξη του οποίου αναθέτει στη συμβολαιογράφο Ψωφίδος κ. Μαρία Λουμιώτη.

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...