Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δημοσιογράφος από το RCM channel της Γαλλίας ήρθε για ρεπορτάζ στη Δημητσάνα!

Δημοσιογράφος από το RCM channel της Γαλλίας ήρθε για ρεπορτάζ στη Δημητσάνα!
Τη Δημητσάνα επισκέφτηκε η δημοσιογράφος Anais Bouicha για το RCM channel της Γαλλίας. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η τουριστική προβολή της Δημητσάνας.

Την υποδέχθηκε ο Αντιδήμαρχος κ. Μπαξεβάνος Χαράλαμπος ο οποίος φρόντισε μέσα σε λίγες ώρες να γνωρίσει και να παρουσιάσει το τουριστικό προϊόν της περιοχής.

Σε αυτή την επίσκεψη η δημοσιογράφος περιηγήθηκε σε αξιοθέατα και μουσεία φωτογράφησε τουριστικές επιχειρήσεις και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ορισμένους επιχειρηματίες σχετικά με την τουριστική κίνηση της Δημητσάνας.

"Ευχαριστούμε θερμά το RCM channel και την Anais Bouicha για την πρωτοβουλία τους να προβάλουν την περιοχή μας σε τηλεοπτικό πρόγραμμα της Γαλλίας ως τουριστικό προορισμό. Τέλος, ευχαριστούμε και την κα. Ραχμανίδου Ροδόπη για τις μεταφραστικές υπηρεσίες που προσέφερε" αναφέρει ο κ. Μπεξεβάνος.

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2017 00:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν έχει άδικο ο φίλος Δημητσανίτης...Τώρα που η μεγάλη ευκαιρία για την Δημητσάνα όχι απλά της χτυπάει την πόρτα, αλλά έχει περάσει μάλιστα μέσα θα πρέπει όλοι οι επαγγελματίες να γίνουμε καλύτεροι και να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας... Όσο για το κέντρο υγείας...δουλειά της πολιτείας και του Δήμου.Αν και βλέπω οτι ο Δήμος έχει άλλες προτεραιότητες, πχ να ρίχνει τσιμέντα στην άνω κολοπετινίτσα αντί να στηρίζει το δυναμικό προϊόν του δήμου, που αυτό εξ άλλου φέρνει έσοδα στον Δήμο...

  • Δημητσανίτης
    Δημητσανίτης Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2017 21:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Τους είπατε οτι έχουμε διαλυμένα Κέντρα Υγείας γιατί το πρώτο που εξετάζουν οι Τουρίστες είναι τι θα γίνει αν θα παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα υγείας. ΑΑΑΑΑ ρίξτε και καμιά ματιά στο tripadvisor κάποιες αξιολογήσεις για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε δεν θα σας κάνει κακό.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2017 20:02 Σύνδεσμος σχολίου

    όταν μιλάμε για απογείωση της Δημητσάνας, το εννοούμε...! Και αυτό φάνηκε με τον καλύτερο τρόπο φέτος το καλοκαίρι, με την καθημερινή παρουσία πολλών ξένων κυρίως τουριστών!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...