Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μέχρι την Παρασκευή το πολυϊατρείο του "Χαμόγελου" σε Τρόπαια και Βυτίνα!

Μέχρι την Παρασκευή το πολυϊατρείο του "Χαμόγελου" σε Τρόπαια και Βυτίνα!
Το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στελεχωμένο από εθελοντές Γιατρούς και Οδοντιάτρους θα βρίσκεται από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στη Γορτυνία.

Συγκεκριμένα, το κινητό πολυϊατρείο, θα βρίσκεται τη Δευτέρα και τη Τρίτη στα Τρόπαια και από τη Τετάρτη έως την Παρασκευή στη Βυτίνα.

Μετά από πρόσκληση της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Γορτυνίας και σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας, το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τριπόλεως και το Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Τρίπολης 411 θα υλοποιηθούν στον «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ», δωρεάν οδοντιατρικές και ιατρικές εξετάσεις. 

Καθημερινά μαθητές και μαθήτριες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, μετά από προγραμματισμένες επισκέψεις, θα εξετάζονται στα 4 αυτόνομα ιατρεία του κινητού πολυϊατρείου από εθελοντές Γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και Οδοντίατρούς. Ώρες λειτουργίας 08:30 - 14:30.

Από το 2013, η κινητήριος δύναμη του οδοιπορικού του «Ιπποκράτη» και των κινητών μονάδων είναι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Johnson & Johnson Corporate Citizenship Trust, σε συνεργασία με τις 3 τοπικές εταιρίες του ομίλου Johnson & Johnson, την φαρμακευτική εταιρία Janssen, την Johnson & Johnson καταναλωτικά προϊόντα, και την Johnson & Johnson ιατροτεχνολογικά προϊόντα.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί από καρδιάς τους Υγειονομικούς Φορείς της Αρκαδίας που για ακόμα μία φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...